Dag 1. Hemorten – Bryssel
Vi flyger till Bryssel. Här checkar vi in för tre nätter på centralt belägna Hotel Bedford med närhet till restauranger, shopping samt det världsberömda torget Grand Place. Torget anlades redan under medeltiden och är upptaget på Unescos världsarvslista. På kvällen ingår det middag som serveras på hotellet.

Dag 2. Bryssel
Dagen inleds med frukostbuffé på hotellet. Därefter samlas vi upp för en två timmar lång rundtur till fots. Bryssel är känt för sin storslagna arkitektur med vackra byggnader från olika tidsepoker. Därefter har vi dagen fri till att ägna åt shopping och utforskande av staden.

Dag 3. Utflykt Antwerpen
Frukostbuffé på hotellet. Vi åker med buss mot Belgiens andra största stad, hamnstaden Antwerpen, för en heldagsutflykt till julmarknaden. Design, hantverk och lokala delikatesser, såsom belgisk choklad och beignets, är vanliga inslag på marknaden som är utspridd på olika torg i den historiska stadskärnan.

Dag 4. Bryssel – Hemorten
Frukostbuffé på hotellet. Därefter finns det lite tid för en promenad eller en tur på stan innan bussen avgår mot flygplatsen.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · stadsrundtur Bryssel · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 395:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Valkenburg

Vinskörd

Champagne

Champagne

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se