Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 11.00 Ulricehamn, 11.30 Borås, 11.45 Bollebygd, 12.00 Landvetter, 12.30 Göteborg, 13.30 Varberg och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Handlingen utspelar sig på ett gammalt sjukhus i Helsingborgstrakten. Vi får följa förvirrade och glömska Karin Bellman (Eva Rydberg) som nyss flyttats till en annan avdelning på sjukhuset efter att ha skadat armen. Hennes undergivne make Gerd Bellman (Allan Svensson) är som vanligt hennes trogne följeslagare. Han presenterar sig som teologie doktor och i helgstressen misstas han för att vara doktor på sjukhuset. Mitt i allt detta dyker Landstinget upp och ska undersöka sjukhusets vårdkvalitet och patientsäkerhet. Hur ska det gå? Missa inte årets sjukaste och roligaste komedi.

Vi åker  söderut mot Helsingborg och vackra Fredriksdal, som med sina museer och trädgårdar bjuder på upplevelser för alla åldrar. Vid entrén möts vi av vår lokalguide som tar oss med på en Fredriksdalsvandring. Vi utforskar Fredriksdal och får ta del av Skånes natur- och kulturhistoria, lantraser, Hedströms diversehandel, kryddväxter och årets nyheter, herrgården och teatermuseet. Innan föreställningen börjar avnjuter vi vår middag klockan 17.30 i Trädgårdskaféet.

Klockan 19.00 är det äntligen dags för årets föreställning på Fredriksdalsteatern. Teaterkaféet håller öppet hela teaterkvällen. Det går även bra att ta med egen picknickkorg. Vi beräknar att vara åter i Göteborg cirka 00.30.

Ingår: Buss t/r · temavandring med lokalguide på Fredriksdal · middag i Trädgårdskaféet · föreställning · reseledare
Speciellt: Med tanke på sikten för bakomvarande är paraply ej tillåtet under föreställningen.
Andra liknande resor:

Fredriksdal

Louisiana Köpenhamn

Louisiana

Köpenhamn

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se