Gruppresor

Sydafrikas savann, Lübecks mysiga gator under julmarknad, pulsen i New York, enastående vandringsnatur i Kroatien, konferensresa i Berlin. Hos oss är alla lösningar möjliga när det gäller våra kunders önskemål, och det är vi riktigt stolta över.

Genom vår gruppreseavdelning finns möjligheter för föreningar, företag och organisationer att åka på en egen skräddarsydd resa eller boka en större del av platserna på en befintlig avgång i vår resekatalog. Många företag, föreningar och organisationer väljer att resa med oss i samband med till exempel konferenser, teambuildingaktiviteter eller kick-offer.

När ni väljer en skräddarsydd resa med Rolfs Flyg & Buss finns möjligheten att skapa något unikt som passar just er. Vi kan sätta upp en resa utifrån er budget och förutsättningar, och leverera en komplett resa med ett reseprogram som passar tillställningen. Ni väljer själva påstigningsplats för våra bussresor, och på våra flygresor kan ni åka från Göteborg, Köpenhamn, Stockholm eller Oslo. Vi hoppas att ni finner något som passar er väl.

Om oss

Rolfs Flyg & Buss är Sveriges största gruppresearrangör med över 3500 avgångar till mer än 450 spännande resmål. Vi älskar helt enkelt grupp- och sällskapsresandet. Tack vare höga krav på hotell, leverantörer och guider har vi en stor mängd återkommande resenärer som uppskattar den personliga upplevelsen av svenska reseledare och noggrant utvalda hotell och utflykter.

Varför Rolfs Flyg & Buss?

  • Mycket resa för pengarna – I vårt väl utarbetade koncept kan vi skapa prisvärda resor. Vi har ett brett utbud av hotell, utflykter och guider över hela världen, men har samtidigt en hög kravbild för våra resor.
  • Mycket yrkeskunniga, rutinerade och omtyckta reseledare – En stor del av resan handlar om en driven och kunnig reseledare. Vi är både stolta och trygga över våra reseledare, som ger högsta möjliga resekvalitet.
  • Vår historia – Vårt fokus är gruppresor. Sedan 1975 är vår målbild att våra resor ska vara intressanta och gemytliga på samma gång.

Kontakta oss

Kontakta oss på gruppreseavdelningen, så besvarar vi dina frågor och kan hjälpa dig sätta samman ett reseförslag utifrån dina önskemål. Ring på 0775-51 00 05 eller maila till grupp@rolfsbuss.se.

Med vänliga hälsningar,
Gruppavdelningen