Sista minuten

Resor med kort varsel till rabatterade priser

Dagstur Läckö slott

Med Närebo Gårdsbutik och Spikudden Rökeri

Följ med på en trevlig dagstur till Vänerns pärla. Med sin medeltida grund och välbevarade barockprakt är Läckö slott utsett till landets vackraste slott. Under förmiddagen gör vi även ett fika- och shoppingstopp i Närebo Gårdsbutik och vår lunch äter vi på Spikudden Rökeri.

2021-06-15
1 dag
4.6
fr.  775:- 

Dagstur Ullared Shopping

Gekås

Varuhuset Gekås i Ullared har utvecklat orten till Sveriges största utflyktsmål och ett shoppingparadis för besökare i alla åldrar. Vi tillbringar en heldag i Ullared och fyndar bland de många butikerna. På denna resa erbjuder vi en rad påstigningsplatser i Göteborgsområdet.

2021-06-19
1 dag
4.6
fr.  170:- 

Dagstur Göteborg Slottskogen och Botaniska Trädgården

På promenad i Göteborgs oaser Botaniska Trädgården och Slottsskogen

Låt en av dagarna på din ”hemester” bli en dag i grönskande Göteborg. Dagens guidade promenad tar oss till och genom stadens mycket uppskattade och gröna oaser – Botaniska Trädgården och Slottsskogen. Båda stolta över att få tjäna som västkustmetropolens lungor.

2021-06-20
1 dag
4.5
fr.  350:- 

Kosta Boda Art Hotel 2d

Lyxig sparesa i glasriket

Ta en paus i vardagen och följ med på en förstklassig spaupplevelse på Kosta Boda Art Hotel. Skäm bort dig själv i designhotellets prisbelönta spa, avnjut en middag där maten är kärleksfullt tillagad på lokala råvaror och upplev den småländska gästfriheten där inget lämnas åt slumpen.

2021-06-20
2 dagar
4.5
fr.  2 125:- 

Dagstur Alaska

Sten- och blomsterträdgården på Nord Långö

Följ med oss på en resa där vi utforskar Hilma Svedals Alaska på Nord Långö utanför Strömstad och tar del av hennes fascinerande livshistoria. Hon sökte lyckan i Alaska i USA under guldrushen, levde ensam i vildmarken i femton år och återvände sedan till Sverige där hon uppförde sitt livsverk. Vi njuter även av Dan Lexös matlagningskonst och beundrar hällristningar från bronsåldern.

2021-06-21
1 dag
4.6
fr.  950:- 

Dagstur Vargaslätten

Sigfrid Ericssons allkonstverk

I natursköna Simlångsdalen utanför Halmstad ligger den magiskt vackra botaniska trädgården Vargaslätten. Under vår dagstur guidas vi genom denna mytomspunna 16 hektar stora trädgård och tillhörande byggnader, som skapades 1917 av Göteborgsarkitekten Sigfrid Ericson och hans hustru Ruth. Vi får också tid till att botanisera i den nyöppnade Gerbianska trädgården och dess hundratals växter från plantskolan innan vi åker till Tylösand för en härlig lunch på restaurang Tylöhus .

2021-06-21
1 dag
fr.  970:- 

Midsommar i Dalarna 4d Buss 1

Tradition och kultur i det vackra landskapet

Följ med till natursköna Dalarna! Här upplever vi det traditionsenliga midsommarfirandet och regionens rika kulturliv.

2021-06-24
4 dagar
4.5
fr.  4 325:- 

Rostock Shopping 2d start Ulricehamn

Billiga inköp vid tyska gränsen

På våra shoppingresor till norra Tyskland så kombinerar vi inköp med nöje. Vi handlar i en gränshandelsbutik och varje resenär får ta hem generösa mängder bagage. På kvällen övernattar vi bekvämt på hotell med frukost. I Rostock finns möjlighet till en livad kväll på egen hand på någon av stadens restauranger.

2021-06-26
2 dagar
4.4
fr.  1 145:- 

Österlens Trädgårdar 3d

gårdsbutiker och blomster

Österlen i sydöstra Skåne är enligt många en bit av paradiset. Här finns grönskande parker, vajande sädesfält och spännande gårdsbutiker. Vi njuter av blomsterprakt med grönska och provsmakar det lokala mathantverket. Vi kan också handla med oss hem av växtligheterna under vår resa mellan äppelodlingar, perennrabatter, vinplantager och ekologiska örtagårdar.

2021-06-27
3 dagar
fr.  3 625:- 

Dagstur Kosteröarna

Med Kosters trädgårdar

Under en heldagstur till Kosteröarna får vi höra de spännande berättelserna om smugglarkungen Bremer och hans äventyr i Kosterhavets skärgård. Vi får även besöka vackra platser som Kosters trädgårdar, uppleva ett spännande besök på naturum Kosterhavet och äta en trevlig lunch.

2021-06-28
1 dag
4.6
fr.  1 150:- 

Inlandsbanan Höga kusten 6d

Med Höga Kusten

En omväxlande resa med både buss och tåg. Vi åker med Inlandsbanan längs sträckan mellan Mora och Östersund. Under resan upplever vi Dalarnas och Jämtlands vackra natur. Vi övernattar även två nätter i Kramfors och gör en heldagsutflykt till Unescoskyddade Höga kusten med vacker natur och intressanta sevärdheter.

2021-06-28
6 dagar
4.5
fr.  7 025:- 

Stora Sverigeresan 8d

Natur och kultur i vårt avlånga land

En rundresa i vårt fantastiska Sverige där vi upplever rik kulturhistoria och några av landets mest intressanta besöksmål. Vi njuter av den storslagna naturen i Härjedalen, Hälsingland, Lappland och Jämtland, och besöker bland annat Carl Larssons hem och en världsarvsklassad Hälsingegård.

2021-06-28
8 dagar
4.8
fr.  9 325:- 

Dagstur Skärgårdskryss Smögen

Smögen och Fjällbacka skärgård

Följ med på en härlig båttur från Smögen till Fjällbacka, en resa som går genom Sotekanalen och Fjällbacka skärgård. Här visar Bohuslän sin karakteristiska natur med rosa granitklippor och många öar. Varmt välkomna till Bohuslän!

2021-06-29
1 dag
4.4
fr.  1 150:- 

Dagstur Bohuslän i våra hjärtan

Med tv-seriens Saltön och Lysekil

Följ med på en trevlig dagstur i vårt vackra Bohuslän där vi besöker charmiga platser såsom Sundsby säteri och Evert Taubes sommarpärlor Malö och Ängön/Flatön. Under dagen passerar vi miljöer som stått modell för den populära tv-serien Saltön. Vi får även chansen att provsmaka den typiska bohuslänska specialiteten äggost.

2021-06-30
1 dag
4.8
fr.  820:- 

Gotland 4d

Rosorna, raukarna och ringmurens ö

Att vistas på underbara Gotland är som att vara utomlands fast i Sverige! Med sin säregna natur och spännande historia, sitt rika kulturliv och sina fantastiska stränder har ön något för alla. Vi bor på Solhem Hotel, perfekt beläget alldeles intill ringmuren mitt i världsarvsstaden Visby.

2021-06-30
4 dagar
4.6
fr.  5 225:-