tid

Avgångstider 12.00 Ulricehamn, 12.30 Borås, 13.00 Landvetter, 13.30 Göteborg, 13.50 Kungälv, 14.00 Stenungsund och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Årets sommarteater på den magiska scenen Stallebrottet i Bohusläns skärgård är en fars skriven av Larry Shue. Den åldrade Betty förestår ett pensionat i den amerikanska Södern. Hennes vän Froggy tar dit en tystlåten, mystisk gäst, Charlie, som inte verkar förstå ett ord av språket. Han väcker allas nyfikenhet och öppnar snart Bettys och de andras ögon för vad som egentligen håller på att hända …

För regin står Lars Bethke och medverkar gör bland annat Timo Nieminen, Caroline Gustafsson och Lilja Fredrikson. Välkommen till en dagsaktuell komedi som både värmer och berör!

Vår resa startar under tidig eftermiddag. Vi åker norrut mot Malmön och när vi kommit fram inleder vi med att äta middag på restaurang Malmöns Brygga. Klockan 18.00 börjar utomhusföreställningen av Den Andre på Stallebrottet. Den varar i 2,5 timmar. Efter föreställningen återvänder vi med vår buss till Göteborg, som vi beräknas nå runt 23.00.

Ingår: Buss t/r · middag på Malmöns Brygga · föreställning · reseledare

Andra liknande resor:

Vandring Bohuslän

Granitens rike

Bohuslän

Fjällbacka

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se