Dag 1. Hemorten – Costa Tropical
Vi flyger till Málaga och åker österut längs kusten till vårt fyrstjärniga hotell Playa Granada Club Resort & Spa. Läget är utsökt och vi har nära till både stranden och golfbanan. På hotellet finns bland annat två utomhuspooler, gym, tennisbanor och beachvolleybollbanor. Här bor vi sju nätter, och frukost och middag ingår varje dag. I norr reser sig bergskedjan Sierra Nevada och på andra sidan bergen ligger Granada, som med sin historia från morernas tid är en stad som är väl värd ett besök. Det är ungefär lika långt att åka in till Málaga där vi hittar såväl trevlig shopping som tre kända konstmuseer.

Dag 2–7. Golf på Los Moriscos

Under de kommande sex dagarna ingår fritt spel på golfbanan Los Moriscos, som ligger nära hotellet. Den vackert designade och varierade 18-hålsbanan passar golfare på alla nivåer. Överlag är banans fairways ganska breda, men med bunkrar och vattenhinder som skapar tekniskt utmanande hål. En strategisk spelplan kan spara många slag! Banans par är 70.

Banan är känd för sina välskötta greener, vilket kräver mycket arbete med tanke på närheten till havet och saltvattnet. Banpersonalen arbetar varje dag med att hålla banan i ett mycket bra skick.

Signaturhålet ”The Island” är ett par 3-hål med en ö-green. Hålet är inte särskilt långt, men golf handlar ju också om det mentala spelet och här måste man hålla nerverna i styr. Ett annat intressant hål är det sjunde hålet, en ganska kort par 4:a, där utmaningen är att med utslaget placera bollen mellan vattnet som går längs hela högra sidan och bunkern på vänstersidan. Nästa slag upp på green, som vaktas av vattnet, kräver också en hel del koncentration.

Klubbens driving range erbjuder goda träningsmöjligheter. Det finns förstås även möjlighet att hyra golfbil för den som önskar.

Dag 8. Costa Tropical – Hemorten
Efter tidig frukost åker vi till Málagas flygplats för hemfärd.

Ingår: Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · 6 dagars fritt spel på Los Moriscos · golfvärd
Tillägg: Enkelrum från 2 475:- · extra bagage golfbag fr. 800:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Starttider meddelas inför avresan.

Andra liknande resor:

Almuñécar

Costa del Sol

Vandring Andalusien

Costa Cálida

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se