Inga fler avgångar i år

Dag 1. Hemorten – Algarve
Vi flyger till Faro eller Lissabon. När vi kommit fram möter vi vår buss som tar oss till vårt hotell Robinson Club Quinta da Ria där vi bor under hela vistelsen. Hotellet är perfekt för en golfsemester då det ligger mellan två av Portugals bästa banor och har mycket att erbjuda i form av träning, mat och avkoppling. ”All-inclusive made by Robinson” är inkluderat i resans pris, vilket innebär helpension i hotellets huvudrestaurang och bar där all dryck ingår (med undantag för champagne och vissa särskilt utvalda drycker). På hotellet finner du ett gym och spa med behandlingar och yogapass m.m., en tennisbana och en fotbolls- och volleybollplan. Hotellet står även för underhållning på kvällarna.

Dag 2–7. Algarve
Nu har vi en hel vecka med härlig avkoppling och golf framför oss. I vårt paket ingår totalt fem rundor på banorna Quinta da Ria och Quinta de Cima som ligger alldeles intill hotellet. Dag 5 är fri dag.  

Quinta da Ria och Quinta de Cima är två mycket populära och uppskattade banor. Quinta da Ria beskrivs av många som en av de bästa i regionen och har härlig utsikt över hav och berg. Detta är en bana med parkkaraktär, relativt breda fairways, många bunkrar och vattenhinder. Par 72. 

Quinta de Cima är en mästerskapsbana och upplevs som lite svårare än Quinta da Ria. Långa hål och kluriga bunkrar gör denna bana utmanande för alla spelare. Par 72.

Dag 8. Algarve – Hemorten
Efter en avslutande frukost checkar vi ut från hotellet och åker mot flygplatsen för att påbörja vår hemresa. 

Ingår: Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 dagar all-inclusive· 5 rundor golf · hyra av golfvagn
Tillägg: Enkelrum från 1 995:- · extra bagage golfbag 500:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Starttider meddelas inför avresan.
Andra liknande resor:

Algarve

Vandring Algarve

Costa de la Luz

Andalusien

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se