Dag 1. Hemorten – Algarve
Vi flyger med mellanlandning till Faro. När vi kommit fram möter vi vår buss som tar oss till vårt hotell Prime Energize Hotel Monte Gordo där vi bor under hela vistelsen. Frukost och middag ingår på hotellet varje dag.

Dag 2–7. Algarve
Nu har vi en hel vecka med härlig avkoppling och golf framför oss. I vårt paket ingår totalt fem rundor på banorna Quinta do Vale, Quinta da Ria, Quinta da Cima och Castro Marim. Transport till banorna sker med shuttlebuss. Dag 5 är fri dag.  

Quinta do Vale är skapad av golflegendaren Seve Ballesteros. Med en trevlig utsikt över floden Guadiana spelar vi en bana som är tänkt att utmana alla oavsett handikapp. Här stöter spelaren på breda fairways, flertalet doglegs och en del vatten. Här spelar vi två rundor. Par 72.

Quinta da Ria och Quinta de Cima är två mycket populära och uppskattade banor. Quinta da Ria beskrivs av många som en av de bästa i regionen och har härlig utsikt över hav och berg. Detta är en bana med parkkaraktär, relativt breda fairways, många bunkrar och vattenhinder. Par 72. Quinta de Cima är en mästerskapsbana och upplevs som lite svårare än Quinta da Ria. Långa hål och kluriga bunkrar gör denna bana utmanande för alla spelare. Par 72.

Castro Marim har tre 9-hålsbanor. Banorna följer den kuperade terrängen och bjuder på utmanande passager mellan kullarna, snabba greener omringade av bunkrar och ett spännande djurliv. Par 71.

Dag 8. Algarve – Hemorten
Efter en avslutande frukost checkar vi ut från hotellet och åker mot flygplatsen för att påbörja vår hemresa. 

Ingår: Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · 5 rundor golf · flygtransfer · shuttle till golfbanorna
Tillägg: Enkelrum från 1 275 :- extra bagage golfbag 500 :-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Starttider meddelas inför avresan.

Andra liknande resor:

Algarve

Vandring Algarve

Andalusien

Lissabon

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se