Dag 1. Hemorten – Estepona
Vi flyger med mellanlandning till Málaga. När vi kommit fram tar vår buss oss till vårt hotell Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa där vi bor under hela vistelsen. Frukost och middag på hotellet ingår varje dag.

Dag 2–7. Estepona
Vi har under veckan ett paket som innehåller fem rundor på banorna Almenara, Valle Romano, Alcaidesa, San Roque New och La Canada.

Almenara har 27 hål totalt och en del av dem är utmanande med vatten och bunkrar. Banan är relativt kuperad och precision i slagen är ett vinnande koncept. Par 72.

Valle Romano är en 18-hålsbana med stora greener och många olika flaggpositioner, och därför blir puttningen avgörande här. Samtidigt har man som spelare fin utsikt över Medelhavet. Par 71.

Alcaidesa är en anläggning med 36 hål och har varit värd för många stora tävlingar. De två banorna erbjuder utmanande spel med en härlig vy över stranden och havet. Par 72.

San Roque New är en vacker bana och har något för alla typer av spelare. Det är en svår bana för professionella och en rolig bana för nybörjare. Fairways känns smala till en början men är relativt lätta att träffa, dock med synliga bunkrar som drar till sig bollar som magneter. Greenerna är stora men ofta gömda, och därför blir närspelet avgörande. Par 72.

La Canada är en varierad bana med förlåtande hål vilket gör att man har möjlighet att använda bagens alla klubbor. Banan är inte helt platt men backarna är ganska långa och snälla vilket gör den lättspelad. Greenerna är ondulerade och fariways breder ut sig mellan alla träd som pryder hålen. Par 71.

Dag 8. Estepona – Hemorten
Vi inleder dagen med frukost och checkar sedan ut från vårt hotell för att åka mot flygplatsen och hemfärd.

Ingår: Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · 5 rundor golf · flygtransfers · shuttle till golfbanorna
Tillägg: Enkelrum 2 895 :- · extra bagage golfbag 500 :-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Starttider meddelas inför avresan.

Andra liknande resor:

Costa de la Luz

Andalusien

Almuñécar

Golf Algarve

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se