Öppen ansökan: Kandidatdatabas

Rolfs Flyg & Buss grundades 1975 och då med bara några få resor per år. För det mesta var Rolf själv både busschaufför och reseledare. Rolf gjorde sitt bästa för att resorna skulle bli intressanta, gemytliga och underhållande. Resa efter resa och år efter år kom samma resenärer tillbaka, samtidigt som nya kom på rekommendation från vänner och bekanta. Detta ledde till att företaget växte i lugn och stadig takt. Fler reseledare anställdes och kontor öppnades vid Vågmästareplatsen i Göteborg. Idag, 45 år senare är Rolfs Flyg & Buss Sveriges största gruppresearrangörer med ca 120 000 resenärer årligen och runt 450 olika resmål.

Har du erfarenhet från resebranschen och söker ny utmaning?
Vi söker efter nya talanger redo för revansch efter ett år med en av resebranschens största utmaningar i modern tid.

Vi söker ständigt efter nya stjärnor som vill bli en del av framgångsrika och expansiva Rolfs Flyg- och Bussresor i Göteborg. Hos oss får du möjlighet att vara med och skapa framtiden för resebranschen. Är du en smart, engagerad och driven lagspelare som drivs av utmaningar med erfarenhet av vår bransch? Registrera dig i vår kandidatdatabas redan idag!

Som anställd hos oss kommer du få en varierande vardag med möjligheter till att stärka din kompetens inom många områden. Vi ser fram emot att få komma i kontakt med dig och lyssna in vad du önskar göra härnäst och vad du kan tillföra hos oss.

För att passa in och trivas i vårt gäng är du en ambitiös, driven och prestigelös person som inte är rädd för förändringar utan snarare tvärtom ser det som en rolig och positiv utmaning. Vi jobbar med hög service till våra kunder så att du är serviceminded ser vi som en självklarhet likväl som noggrann och strukturerad.


Registrera dig