Tävla gratis om drömresan

Nu förlänger vi tävlingen: Öka din vinstchans. Nu har du möjlighet att önska totalt fem resor per person!

  • Stjärnvinst: Drömresan för dig och ditt resesällskap
  • 10 storvinster: Presentkort på 1000kr till valfri resa
  • Alla vinner: 100kr i bokningsrabatt per person på fem önskeresor

Just nu och fram till och med 1 juni har du chans att vinna din drömresa för dig och ditt sällskap. Vi lottar också ut 10 stycken resecheckar på 1000kr styck. Alla som är med och tävlar får dessutom en bokningsrabatt på 100kr per person om man väljer att omvandla sitt tävlingsbidrag till en riktig bokning. Du har möjlighet att önska upp till fem resor.

Så tävlar du:

  • Gå först in på den resa du vill tävla om.
  • Klicka på knappen Info intill önskat datum i avgångstabellen och därefter gula fliken Tävla.
  • Ange din e-postadress och hur många ni är som vill resa. Tryck på blå knapp Tävla.

Exempelbild som visar tävlingsstegen:


Frågor & svar

Är jag garanterad 100kr i rabatt även om jag inte vinner drömresan eller presentkorten?

Ja, alla som tävlar kommer erbjudas möjligheten att omvandla sina önskade avgångar till riktiga bokningar med rabatt. Tävlingstips: Välj resor som du verkligen vill åka på, då det är dessa som du kommer få rabatt på.

Vilka resor kan jag tävla på?

Du kan tävla på alla resor som är fyra dagar eller längre.

Hur många resor får jag tävla på?

Du får vara med i tävlingen med högst fem tävlingsbidrag, om du väljer fler kommer fem slumpmässigt valda resor följa med till utlottningen. Detsamma gäller för rabatten.

När kommer mitt erbjudande?

Din reseönskan kommer senare omvandlas till ett erbjudande när resmålet återigen bedöms som säkert och blir tillgängligt som destination. Du väljer fritt om du vill tacka ja till erbjudandet eller avstå från att boka. Om du är vinnaren av drömresan eller ett presentkort kommer vi istället informera dig om det.


Villkor: Rabatten 100kr per person kommer erbjudas på resor med en reslängd på fler än tre dagar. Högst fem tävlingsbidrag per person. Tävlingen pågår t.o.m. 1 juni 2020. Erbjudandet om att omvandla din önskeresa till en riktig bokning kommer i samband med att destinationen bedöms som säker. Den bedömning görs utifrån myndigheters rekommendationer.