E-visum till Sri Lanka

För svenska medborgare krävs visum för att resa till Sri lanka. Du ansvarar, ansöker och betalar själv för ditt visum. Du kan ansöka om visum på två sätt:

 1. Genom ”Alla Visum” som vi rekommenderar då de erbjuder all service på svenska och säkerställer att er ansökan är rätt för att undvika problem och förseningar. Kontakta dem via denna länk: https://www.allavisum.se/refer/rolfsbuss
  ”Alla Visum” kan också hjälpa till med visum för personer som inte är svenska medborgare.
 2. På egen hand via: http://www.eta.gov.lk/slvisa/

Prisuppgifter hittar ni på ovan hemsidor. ”Alla Visum” kan ni även kontakta via telefon.

Hur e-visum fungerar:

E-visum är ett separat papper och sitter inte i ditt pass. När visumet är klart får ni det via e-post från den visumtjänst ni valt. Kontrollera att all information på visumet stämmer överens med passet, till exempel: namn och passnummer.

För inresa till Sri Lanka med e-visum behöver du visa upp:

 • Pass i original
 • Bekräftelse på e-visum (skriv ut och ta med bekräftelsen som du får via e-post, denna bekräftelse ska alltså tas med och visas upp vid ankomst till Sri Lanka)
 • Visumet gäller för inresa inom 6 månader från utfärdandet. När man reser in i Sri Lanka får man stanna i max 30 dagar. Visumet är giltigt för två inresor, men den andra inresan måste isåfall ske inom 30 dagar från den första inresan.

  Ansökan via ”Alla Visum”:

  • Passkopia. Pass ska vara giltigt minst 6 månader från den dagen när du lämnar Sri Lanka.

  Skicka det i pappersformat till:
  Alla Visum
  Box 7145
  10 387 Stockholm

  Eller skanna det och e-posta till kontakt@allavisum.se

  Hur man betalar:

  Betalning ska ske på https://www.allavisum.se/srilanka

  Välj
  Visumtyp: Turistvisum
  Nationalitet: Swedish
  Antal: hur många ni är
  Klicka sedan på ”lägg till” och fylla i alla uppgifter. På betalningssätt, kan du välja att betala med kort eller bank. På kommentar, ska du fylla i ”Jag/vi reser med Rolfs Flyg & Buss”
  För Leveransalternativ kan du välja ”Pick up”, då slipper du att betala frakt. När visumet är klart skickar ”Alla Visum” det till dig via e-post och du skriver själv ut visumet.

  Hanteringstid brukar vara 3 arbetsdagar efter att Alla Visum mottagit den kompletta ansökan.

  Frågor?

  Om du har frågor angående visum till Sri Lanka, vänligen skicka e-posta till kontakt@allavisum.se eller ring 08 - 53 33 20 60. När du tar kontakt med ”Alla Visum”, ange att du reser med Rolfs Flyg & Buss.