Teaterresor

Följ med på våra uppskattade och spännande teaterresor. Med våra resor kan du se allt från berömda musikalartister till skickliga lokala revyartister, och njuta av både operett, revy, musikal och bygdespel.


Teater Forever PiafGruppresa

På Göta Lejon

Se musikalen Forever Piaf på Göta Lejon i Stockholm med Malena Ernman, Beata Ernman och Björn Kjellman i rollerna. Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra. Göta Lejon presenterar Forever Piaf, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män.
1 avgång
2 dagar
4.6
fr. 2 700:-

Rain ManGruppresa

På Oscarsteatern

Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna. Virtuoserna Jonas Karlsson och Robert Gustafsson spelar huvudrollerna tillsammans med stjärnor som Sophia Ledarp, Lars Väringer med flera.
3 avgångar
2 dagar
fr. 2 675:-

Saturday Night FeverGruppresa

På Chinateatern

Den färgsprakande musikalen, med de många låtklassikerna, förflyttar dig tillbaka till 70-talets New York med dess glittrande heta diskorytmer och partyliv. Här finns fantastiska dansnummer, diskogloben, de vita kläderna, höftvickandet och de utsvängda byxorna. Men här finns också plats för förortens hårda vardagsliv och den ständiga kampen för att överleva - åtminstone till nästa dag.
4 avgångar
2 dagar
fr. 2 675:-

Sound of MusicGruppresa

Nöjesteatern i Malmö

En av musikalvärldens allra största succéer kommer till Malmö. I huvudrollerna ser vi Elisa Lindström som nunnan Maria och Christopher Wollter som herr Trapp. I denna Broadway-hit som utspelar sig i skuggan av nazismen får vi följa familjen Trapps äventyr med nunnan Maria i spetsen som sprider glädje i huset med sin sång och musik och alla sina glada upptåg.
3 avgångar
2 dagar
4.6
fr. 2 175:-

Hjalmars revyGruppresa

Hjalmars julspektakel – En smällkaramell

Följ med oss på en resa till Örebro och Peter Flacks revy som har ett julinspirerat tema om man får tro titeln Hjalmars Julspektakel–En Smällkaramell. Ensemblen utlovar ett riktigt vitaminpiller. Sång å dans, skratt å musik med Sveriges segaste gubbe–Hjalmar från Viby by.
1 avgång
2 dagar
4.7
fr. 2 775:-

En kväll med ThaliaGruppresa

Operett

När du hör ordet operett – vad tänker du på då? Kanske lättsam underhållning, flärdfulla kostymer, vacker musik, dans, glam, humor och en rejäl grande finale. Allt detta och mer därtill får du i operettgalan En kväll med Thalia. Medverkande på scen är bland annat Loa Falkman, Martin Vanberg och Rickard Söderberg
1 avgång
2 dagar
fr. 3 475:-