MalaysiaGruppresa

Myllrande städer, regnskogsäventyr och kritvita stränder

Malaysia är en spännande blandning av Asiens många ansikten. Här finns några av världens högsta byggnader, uråldriga regnskogar, färgglada kolonialstäder och vidsträckta sandstränder. Vår rundresa tar oss från Kuala Lumpurs storstadspuls till trädkronorna i världens äldsta regnskog, Cameron Highlands böljande teodlingar och paradisön Langkawi.
2 avgångar
15 dagar
4.5
fr. 20 975:-

Vandring GreklandGruppresa

Med Delfi, Meteora och Nafpaktos

Längs urgamla och mystiska stigar vandrar vi i den västerländska kulturens vagga. Vi upptäcker det genuina Grekland bland små byar och gamla kloster och njut av de spektakulära vyerna i bergen.
1 avgång
8 dagar
4.7
fr. 11 975:-

Klassiska ItalienGruppresa

Det bästa av Italien

En härlig rundresa i Italien där vi upplever det bästa landet har att erbjuda. Vi besöker Venedig med sina kanaler och gondoler, renässansstaden Florens, den eviga staden Rom och natursköna ön Capri.
4 avgångar
14 dagar
4.6
fr. 17 975:-

TredagarskryssningGruppresa

till Helsingfors, Riga eller Tallinn

Följ med på en av våra härliga tredagarskryssningar och upplev vacker skärgård, god mat, trevlig underhållning och någon av huvudstäderna Helsingfors , Riga eller Tallinn.
1 avgång
3 dagar
4.3
fr. 1 175:-

Kryssning DonauGruppresa

Genom sju länder i Östeuropa

Ombord på M/S River Governess gör vi en sagolik flodkryssning på Donau. Vi besöker sju olika länder och upptäcker fem huvudstäder, spännande historiska platser och mäktiga naturområden. Donau är livsnerven som även utgör gräns mellan länder vi besöker. Det här är Östeuropa som du aldrig sett det tidigare.
1 avgång
12 dagar
fr. 19 975:-

Sankt PetersburgGruppresa

Fönstret mot väster

Vid floden Nevas mynning ligger Sankt Petersburg. Den före detta ryska huvudstaden är byggd på 42 öar och är sagolikt vacker. Arkitekterna hämtades både från det egna landet och från utlandet för att bygga staden, endast det bästa var gott nog. Följ med på denna spännande resa till "fönstret mot väster".
9 avgångar
7 dagar
4.6
fr. 8 975:-

Tyska vinvägarGruppresa

Ahr, Mosel och Pfalz

Vackra vyer över ringlande floder kantade av branta vinfält där det milda klimatet ger goda förutsättningar för utmärkta viner. Följ med på en rundresa där vi stiftar bekantskap med tre av Tysklands spännande vindistrikt! I Ahr, Mosel och Pfalz träffar vi stolta vinproducenter som låter oss smaka på det bästa som varje distrikt har att erbjuda.
8 avgångar
6 dagar
4.3
fr. 7 475:-

Italien vinresaGruppresa

Smakupplevelser på italienska vinvägar

Vår innehållsrika vinresa går genom de natursköna Alperna ner till Italiens bördiga vindistrikt, där vi provsmakar de kända italienska vinerna och ser hur de produceras.
4 avgångar
9 dagar
4.4
fr. 11 475:-

UkrainaGruppresa

med Kiev och Lviv

I kontrasternas Ukraina upplever vi välbevarad konst och arkitektur i kulturella Kiev och Lviv och ödesmättad nutidshistoria i Tjernobyl. Under vår resa besöker vi flera av Ukrainas mest välkända sevärdheter, såsom den romantiska ”kärlekstunneln” och fortet Tarakaniv.
1 avgång
7 dagar
4.5
fr. 7 975:-

Skånska SlottGruppresa

med historia och trädgårdar

Vi gör en resa i vackra Skåne och besöker bland annat Malmöhus slott, Bosjökloster och Hovdala slott. Vi insuper slottens historiska atmosfär och får också tillfälle att strosa runt i pittoreska Ystad och uppleva Tykarpsgrottans labyrinter.
2 avgångar
3 dagar
4.3
fr. 3 675:-