Anastasia

Malmö Opera

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

clock
Avgångstider
08.30 Ulricehamn, 09.00 Borås, 10.00 Göteborg, 11.00 Varberg, 11.20 Falkenberg, 11.50 Halmstad och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Broadwaymusikalen Anastasia är en mäktig, episk saga för hela familjen, baserad på den tecknade filmen med samma namn. I rollen som Anastasia ser vi Tuva B Larsen som får sällskap på scenen av bland annat Andreas Weise och Lill Lindfors. Den gripande historien om mysteriet med den försvunna tsardottern blir här ett storslaget, fantasifullt äventyr med spänning, humor och kärlek.

utökaAnastasia
info
IngårIngårBuss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · biljett till föreställningen kategori A · en räkmacka · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 295 :-
SpecielltSpecielltAvresan 9/10 bor vi på Scandic S:t Jörgen och har biljettkategori B.

4.9/5

Helhetsomdömen från 28 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Jätte fint hotell med hjälpsam personal o ett STORT tack till reseledare Ewa o chauffören Ingvar. Bara så gulliga o hjälpsamma. Hoppas ni talar om det för dem. Kram

Olausson B
full star
full star
full star
full star
full star

Anastasia Musikalen var helt otroligt bra. Mäktig var det ord som först kom i huvudet!. Allt fungerade perfekt och kommer att rekommendera Rolfs resor till vänner och bekanta. Det enda negativa var väl att det blev kort om tid från ankomst till hotellet tills vi skulle åka till Operan.