Funny Girl

Musikal på Malmö Opera

clock
Avgångstider
08.30 Ulricehamn, 09.00 Borås, 10.00 Göteborg, 11.00 Varberg, 11.20 Falkenberg, 11.50 Halmstad och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Funny Girl är musikalklassikern om Broadwaystjärnan Fanny Brices liv. Hon sjöng och dansade på den glittriga teaterscenen i New York strax före och efter första världskriget. Huvudrollen som den skarpsinniga och roliga Fanny görs av Sanna Nielsen. Vi kommer att se stjärnor som Marianne Mörck, Ann-Louise Hanson och Johan Rabaeus.

utökaFunny Girl
info
IngårIngårBuss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · biljett till föreställningen · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 275 :- · middagsbuffé 245:-
SpecielltSpecielltBiljettkategori parkett. På avgången 10/10 och 28/11 kommer vi att äta den valbara middagen i form av trerätters samt på Scandic Triangeln istället då restaurangen på Scandic St Jörgen, där vi bor, är stängd pga den rådande corona-pandemin.

4.7/5

Helhetsomdömen från 17 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Fanny Girl Malmö opera en glad o glittrande vitamininjektion. Ännu en fantastiskt bra genomförd resa , tack till Lars som körde bussen så att allt rullade mjukt och bra. Tack till Ingemar, en reseledare jag gärna reser med igen, glad, trevlig, inkännande. Har dessutom koll så att vi inte behövde sitta trångt på middagen. Så tack Rolfs att ni möjliggör, så att det känns säkert att resa. Tack, tack.

Anonym
full star
full star
full star
full star
empty star

Fantastisk Funny Girl på Malmö Opera och mycket exklusivt vara en av de 50 i publiken!