tid

Avgångstider 06.15 Varberg, 07.30 Göteborg, 08.15 Borås, 08.45 Ulricehamn, 10.00 Jönköping, 11.25 Linköping, 11.55 Norrköping och ytterligare ett tiotal orter i mellersta och södra Sverige.

Vi tar vid där filmen och musikalen slutar och Mamma Mia The Party börjar. Vi bjuds på en magisk helkväll i flera akter med sång och dans blandat med våghalsiga luftfärder, grekiska gudar och flirtiga servitörer. Resten är upp till oss, för ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på vart ABBA:s låtar tar oss! Men en sak är säker – räkna med en riktig summer night city. På Nikos taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid! Medverkande: Anki Albertsson, Sussie Eriksson, Michalis Koutsogiannakis, Patrik Hont med flera.

Dag 1. Hemorten – Stockholm
Vi reser österut via Borås och vackra Vätterleden upp till Stockholm. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Park Inn i moderna Hammarby sjöstad nära Hammarbybacken. Vi får en stunds fri tid innan det är dags att med vår buss åka till Gröna Lund och restaurang Tyrol där vi blir serverade en läcker Medelhavsmeny. Föreställningen börjar 19.30 och beräknas pågå till cirka 23.30. Efter föreställningen möter vi vår buss för gemensam färd till hotellet.

Dag 2. Stockholm – Hemorten
Efter frukost tar vi plats i bussen för en tur ner till Slottsbacken och Gamla stan. Här har vi egen tid till cirka 13.30 då vi beger oss hemåt. Vi är tillbaka i Göteborg cirka 20.00.

Nyår på Mamma Mia The Party! Vi bjuds på välkomstbubbel, show och medelhavsmeny och firar in det nya året tillsammans.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · biljett till föreställningen inkl. trerätters Medelhavsmeny (dryck tillkommer) · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 275:-
Speciellt: Under middagen på Tyrol blir vi placerade vid bordsplatser. Barplatser används ej. Om ett sällskap som har bokat var för sig önskar placeras tillsammans på Tyrol måste detta meddelas vid bokningstillfället. Åldersgräns 13 år. Alla under 18 år måste vara i målsmans sällskap. På avresan den 31/12 bor vi på Scandic Malmen.

Andra liknande resor:

Stockholm

Stockholm

Teater Forever Piaf

Häxorna i Eastwick

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se