tid

Avgångstider 06.15 Varberg, 07.30 Göteborg, 08.15 Borås, 08.45 Ulricehamn, 10.00 Jönköping, 11.25 Linköping, 11.55 Norrköping och ytterligare ett tiotal orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Stockholm
Vi reser österut via Borås och vackra Vätterleden upp till Stockholm. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Scandic Malmen på Medborgarplatsen. Vi får en stunds fri tid för egna strövtåg innan det är dags att promenera till Göta Lejon och kvällens höjdpunkt, musikalen Forever Piaf. Föreställningen börjar 19.00 och pågår i cirka 90 minuter utan paus. 
Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman. Tillsammans gestaltar de Ediths inre och yttre verklighet. Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och det ständigt närvarande barnet berättas historien om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen. Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble- och orkestermedlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman. 

Dag 2. Stockholm – Hemorten
Efter frukost tar vi plats i bussen för en tur ner till Slottsbacken och Gamla stan. Här har vi egen tid till cirka 13.30 då vi beger oss hemåt. Vi beräknas vara tillbaka i Göteborg cirka 20.00.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · biljett till föreställningen · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 495:-
Speciellt: Biljetter i kategori parkett höger och vänster rad 16–17.

Andra liknande resor:

Wallmans

Glada änkan

Stockholm

Joe Labero

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se