tid

Avgångstider 06.15 Varberg, 07.30 Göteborg, 08.15 Borås, 08.45 Ulricehamn, 10.00 Jönköping, 11.25 Linköping, 11.55 Norrköping och ytterligare ett tiotal orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Stockholm
Vi reser österut via Borås och vackra Vätterleden upp till Stockholm. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Park Inn i moderna Hammarby sjöstad nära Hammarbybacken. Vi får en stunds fri tid innan det är dags att med vår buss åka till Oscarsteatern för resans höjdpunkt, Rain Man. Denna underbara och hjärtevärmande föreställning handlar om Charlie Babbitt; en samvetslös streber och bilhandlare som ständigt är på jakt efter pengar. Han har under sitt vuxna liv hankat sig fram under mer eller mindre tveksamma omständigheter. När han nås av beskedet att hans förmögne far avlidit ser han en chans att komma ur sin skuldfälla. Glädjen blir dock kortvarig när han får veta att fadern testamenterat alla sina pengar till en, för Charlie, okänd bror som dessutom står under en förvaltare. Brodern; Raymond Babbitt bor på ett behandlingshem och är autistisk. Hans vardag består av strikta rutiner och ritualer då han är livrädd för alla förändringar och det som är nytt. Charlies iver att komma över pengarna gör att han rövar bort sin bror och tar med honom på en resa till Las Vegas för att länsa kassorna på Casinon, med hjälp av Raymonds unika egenskaper.
Föreställningen börjar 19.30 och efteråt möter vi vår buss för gemensam färd till hotellet.

Dag 2. Stockholm – Hemorten
Efter frukost tar vi plats i bussen för en tur ner till Slottsbacken och Gamla stan. Här har vi egen tid till cirka 13.30 då vi beger oss hemåt. Vi beräknas vara tillbaka i Göteborg cirka 20.00.

Ingår: Buss t/r · övernattning i dubbelrum · en frukost · teaterbiljett · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 365:-

Andra liknande resor:

Stockholm nyårsresa

Scalarevyn

Saturday Night Fever

Glada änkan

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se