Sällskapsresan

På Chinateatern

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

clock

Avgångstider

06.15 Varberg, 07.30 Göteborg, 08.15 Borås, 08.45 Ulricehamn, 09.45 Jönköping, 11.10 Linköping, 11.40 Norrköping och ytterligare ett tiotal orter i mellersta och södra Sverige.

Filmen Sällskapsresan är den mest sedda svenska filmen någonsin och säkerligen också den mest älskade. Gillar du filmen, då kommer du fullkomligt älska denna musikaliska version fylld av skratt, glädje, romantik, dans, sång och... ja helt enkelt allt det som hör till ett riktigt svenskt semesteräventyr.

4.7 /5

full star
full star
full star
full star
half star
19 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.7 av 5
Sjögren G
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Eva var en trevlig och rolig reseledare och Thomas körde oss tryggt och säkert i det dåliga väglaget . Båda var toppen. Hotellet hade utmärkt läge med fullt av aktiviteter runt omkring . Hotellrummet var rymligt med skön säng . Frukosten var god . Personalen trevlig och allt kändes toppen. Sittplatserna på China Teatern var mycket bra och att åka "egen" buss fram och tillbaka mellan hotellet och teatern var så otroligt härligt. Jag är så nöjd med helgen.
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Sällskapsresan överträffade mina förväntningar. Bra hotell och bra service att bli skjutsad fram och tillbaka från teatern. Bra att reseledare och chaufför justerade i programmet utifrån gruppens önskemål då vintervädret slog till med trafikkaos som följd.
IngårIngårÖvernattning i dubbelrum · en frukost · biljett till föreställningen
TilläggTilläggEnkelrum 350:-
SpecielltSpecielltBiljettkategori parkett rad 9-14. Den 5/11 har vi biljetter på främre balkong rad 2-3.