Spelman på taket

Malmö Opera

För tillfället inga fler avgångar

clock

Avgångstider

08.30 Ulricehamn, 09.00 Borås, 10.00 Göteborg, 10.50 Varberg, 11.10 Falkenberg, 11.40 Halmstad och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Musikalen Spelman på taket (Fiddler on the Roof) kommer till Malmö Opera. Det är en berättelse om tradition och förnyelse i en liten judisk by. Historien utspelar sig i 1800-talets Ryssland, då antisemitismen var stark. "Om jag hade pengar" är en av musikalens mest kända sånger. I huvudrollen syns skådespelaren Philip Zandén.

4.7 /5

full star
full star
full star
full star
half star
33 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.7 av 5
Andersson M
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Väldigt bra personal och mycket trevligt att avsluta med en rundtur. Lunchen intog vi på platser som var fantastiska - alltså inte de som ligger alldeles utmed allfartsvägen. Tack för en fantastisk helg!
Gert G
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Väldigt bra med nya rastställen på nervägen fm-fika på Skottorps slott och på hemvägen i Mellbystrand. Mycket bra alternativ i stället för Rasta på Hallandsåsen. ++++++
IngårIngårBuss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · en middag · teaterbiljett · rundtur i Malmö · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum 275:-
SpecielltSpecielltPå avresan 14/10 bor vi på Scandic S:t Jörgen som ligger i centrala Malmö en kilometer från Malmö Opera. På avresan 24/11 startar föreställningen 19.00.