Spelman på taket

Malmö Opera

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

clock

Avgångstider

08.30 Ulricehamn, 09.00 Borås, 10.00 Göteborg, 10.50 Varberg, 11.10 Falkenberg, 11.40 Halmstad och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Musikalen Spelman på taket (Fiddler on the Roof) kommer till Malmö Opera. Det är en berättelse om tradition och förnyelse i en liten judisk by. Historien utspelar sig i 1800-talets Ryssland, då antisemitismen var stark. "Om jag hade pengar" är en av musikalens mest kända sånger. I huvudrollen syns skådespelaren Philip Zandén.

4.7 /5

full star
full star
full star
full star
half star
33 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.7 av 5
Gert G
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Väldigt bra med nya rastställen på nervägen fm-fika på Skottorps slott och på hemvägen i Mellbystrand. Mycket bra alternativ i stället för Rasta på Hallandsåsen. ++++++
Andersson M
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Väldigt bra personal och mycket trevligt att avsluta med en rundtur. Lunchen intog vi på platser som var fantastiska - alltså inte de som ligger alldeles utmed allfartsvägen. Tack för en fantastisk helg!
IngårIngårBuss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · en middag · teaterbiljett · rundtur i Malmö · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum 275:-
SpecielltSpecielltPå avresan 14/10 bor vi på Scandic S:t Jörgen som ligger i centrala Malmö en kilometer från Malmö Opera. På avresan 24/11 startar föreställningen 19.00.