tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 09.20 Halmstad, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Berlin
Vi reser genom södra Sverige och Danmark. Vår färja från Gedser till Rostock avgår 15.30. Ombord finns möjlighet att äta lunch och överfarten tar strax under två timmar. Väl i Rostock fortsätter vi till Berlin som vi når cirka 20.00. Vi bor på antingen Relexa Hotel, Park Inn eller Hotel Berlin. Alla hotellen håller hög standard och ligger centralt.

Dag 2. Nyårsafton
På nyårsaftonen får vi möjlighet att efter en god frukost följa med på en guidad stadsrundtur med svensktalande lokalguide i cirka fyra timmar. Vi passerar sevärdheter som Checkpoint Charlie, Museumsinsel, Tiergarten, East Side Gallery, Olympiastadion och mycket mera. Hela utflykten kostar 100:- och bokas hemifrån. Under kvällen äter vi gemensam nyårsmiddag på vårt hotell. På de olika hotellen ingår olika nyårsarrangemang.

Dag 3. Nyårsdagen
På nyårsdagen blir det sovmorgon då frukosten hålls öppen hela förmiddagen. Därefter har vi hela dagen fri för egna äventyr i en av Europas mest intressanta huvudstäder. Stadens museer hålls öppna under nyårsdagen och det är populärt att besöka Museumsinsel som finns med på Unescos världsarvslista.

Dag 4. Berlin – Hemorten
Fjärde dagen inleds hemresan efter frukost. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vår färja avgår från Rostock 13.00 och vi beräknar vara åter i Göteborg cirka 21.30.

Nyårsarrangemang:

Relexa Hotel: Nyårsbuffé på hotellet exklusive dryck, därefter nyårsfyrverkerier vid Potsdamer Platz. På Relexa Hotel ingår middag exklusive dryck även på nyårsdagen.

Park Inn: Nyårsbuffé på hotellet inklusive dryck. Livemusik och fest hela kvällen.

Hotel Berlin: Endast frukost ingår. Nyårsmiddag exklusive dryck kan köpas till, pris 500:-.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · nyårsmiddag på Relexa Hotel och Park Inn · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 895:- · stadsrundtur 100:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Berlin

Berlin Fotbollsresa

Berlin

Berlin nyår

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se