tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Bremen
Vi tar färjan Rödby–Puttgarden. Vi fortsätter till Bremen där vi bor tre nätter på Radisson Blu. Dagen avslutas med gemensam middag.

Dag 2. Bremen
Två timmars rundtur i Bremen som delvis görs med buss och avslutas med promenad i gamla stan. Bremen var en av hanseförbundets viktigaste städer och har en spännande historia.

Dag 3. Bremen
Efter en god frukost har vi nu dagen på oss att uppleva Bremen. Vi rekommenderar ett besök i Schnoorkvarteren med flera gator med medeltida bebyggelse.

Dag 4. Bremen – Hemorten
Frukost och avresa till Puttgarden. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara i Malmö 16.15, Göteborg 20.30 och Stockholm 21.45.

Påskmarknad i Bremen
Under påsken arrangerar Bremen en påskmarknad med tivoli, öltält och serveringar. På avresan 10/4 upplever vi påskmarknaden.

Vinfest i Bremen

Under några dagar i augusti bjuder Bremen till fest i den sköna sommarkvällen och det mesta går i vinets tecken. Festen är ett återkommande och populärt evenemang som lockar många besökare. Hillmanplatz där festen äger rum har man nu förvandlat till en stor festplats. Här kan vi bänka oss mellan vinbodarna för att under gemytliga former provsmaka både viner och andra godsaker. På avresan 27/8 upplever vi Bremens vinfest och bor på Achat Plaza City. Ett tillfälle du inte får missa.


Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · stadsrundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 945:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Tyska trädgårdar

Bremen

Bremen

Tyska pärlor

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se