
06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.
Vi tar oss med buss till Sestri Levante för att uppleva Liguriens mest kända kulinariska specialitet – pestosåsen. Den unika smaken kommer från den höga kvaliteten på den liguriska basilikan, som tillsammans med olivolja, pinjenötter och pecorino blandas för hand i en traditionell mortel. Under en matlagningslektion får vi själva lära oss att tillaga denna klassiska sås.
Efter lektionen avnjuter vi en gemensam lunch bestående av pasta med pesto, ackompanjerad av ett glas lokalt vitt vin. Vår egen pesto tappas dessutom upp i en flaska som vi får ta med oss hem som souvenir.
På eftermiddagen besöker vi vingården Bisson Vini för en vinprovning där vi får smaka tre av deras lokalproducerade viner. Efter besöket återvänder vi till vårt hotell med buss.
Marie ♥️ vilken pärla som guidat oss runt Med humor och värme och oslagbar charm Hon löste problemen med sann elegans När vädrets makter ej gav oss en chans Berra ♥️ har kört oss så säkert och tryggt På vindlande vägar, i trånga passager På motorvägar med tät trafik Med bussen i toppskick dag efter dag ♥️ ♥️ ♥️ till ett riktigt gôtt ledarteam och en mycket trevlig grupp
Promenaden första dagen var tiden för kort. Jag förstår att inte ni kan göra så mycket åt det men det bör påpekas för företaget i Italien. Betalar man tio euro gör att gå där så bör men få tid att fota och att titta på den Info som finns. 20 min är för kort. Minst 30 min. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 för världens bästa chaufför