tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Köge
 Vi åker söderut mot Danmark och på eftermiddagen anländer vi till Frederiksborgs slott i Hilleröd. Här får vi en guidad visning i den spektakulära trädgården i barockstil, som anlades redan på 1700-talet. Senare på eftermiddagen åker vi vidare till vårt hotell Comwell Köge Strand i Köge där vi bor de kommande två nätterna. Här äter vi gemensam middag på kvällen.

Dag 2. Besök Egeskov
Efter frukost beger vi oss mot Fyn och Kvaerndrup. Framme vid Egeskov får vi en heldag att njuta av slottsträdgårdarna, som världskända trädgårdsarkitekter har bidragit till genom tiderna. Vi får en guidad tur i området och har även möjlighet att besöka den stora kända labyrinten utformad av Piet Hein samt Egeskov veteranmuseum. Tillbaka på vårt hotell äter vi gemensam middag på kvällen.

Dag 3. Besök Birkegårdens Haver och Roskilde – Hemorten
Efter frukost åker vi västerut mot Tågerup. Här gör vi ett besök på resans tredje parkanläggning Birkegårdens Haver och dess fem olika trädgårdar. Efter lunch åker vi vidare mot Roskilde, där vi får en guidad tur i den berömda domkyrkan vars äldsta delar är från sent 1100-tal. Efter detta besök påbörjar vi vår resa hemåt och beräknar vara i Göteborg cirka 21.00.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar · 2 middagar · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 775:-
Resevaluta: Danska kronor

Andra liknande resor:

Köpenhamn

Köpenhamn

Köpenhamn

Köpenhamn

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se