Finland

Med Savonlinna operafestival, Saima kanal och ryska Viborg

6 dagar

fr. 8 975:-

BOKA
clock
Avgångstider
06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.30 Vårgårda, 09.30 Lidköping och ytterligare ett tiotal orter i södra och mellersta Sverige.

Följ med på en härlig resa i vårt vackra grannland i öst. Vi besöker bland annat den internationella operafestivalen i Savonlinna och som tillval båtfärd på Saima kanal till den ryska staden Viborg.

utökaFinland
info
IngårIngårBuss t/r · 2 övernattningar i insides dubbelhytt · 3 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 4 middagar · operabiljett sektion A · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 2 195:- · utsideshytt 1 295:- per hytt · tillvalsutflykt
ValutaValutaEuro och rubel
SpecielltSpecielltPå avresan 25/7 byter dag 3 och dag 4 plats. Id-handling måste visas vid ombordstigning oavsett ålder. Åldersgräns 23 år. Barn endast i målsmans sällskap. Är du inte svensk medborgare måste du kontakta vår kundtjänst för att meddela nationalitet. Pass krävs på utflykten till Viborg i Ryssland, samt att en kopia på pass behöver skickas till kundtjänst.

4.2/5

Helhetsomdömen från 31 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
empty star
Andersson I
full star
full star
full star
full star
full star

Väldigt kunnig, omtänksam och bra guide. Säker och bra chaufför.

Emanuelsson J
full star
full star
full star
full star
full star

Scandic i Lappeenranta var ett riktigt bra hotell, fin service och god mat. Reseledare och chaufför, Håkan och Thomas, är fantastiskt kunniga och trevliga personer. Fantastisk resa och ger mersmak av Finland.