Finland

Med Savonlinna operafestival, Saima kanal och ryska Viborg

6 dagar

fr.8 775:-

BOKA
clock

Avgångstider

06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.30 Vårgårda, 09.30 Lidköping och ytterligare ett tiotal orter i södra och mellersta Sverige.

Följ med på en härlig resa i vårt vackra grannland i öst. Vi besöker bland annat den internationella operafestivalen i Savonlinna och som tillval båtfärd på Saima kanal till den ryska staden Viborg.

utökaFinland

4.2 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
31 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.2 av 5
Emanuelsson J
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Scandic i Lappeenranta var ett riktigt bra hotell, fin service och god mat. Reseledare och chaufför, Håkan och Thomas, är fantastiskt kunniga och trevliga personer. Fantastisk resa och ger mersmak av Finland.
Emanuelsson, Jan och Anna-Lena
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Fantastisk resa. Natten mellan opera och kanaltur var lite kort men det gick, det med. Incident på väg till Savonlinna klarades rådigt upp av reseledare och chaufför. Tack Håkan och Thomas för en riktigt trevlig resa.
IngårIngårBuss t/r · 2 övernattningar i insides dubbelhytt · 3 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 4 middagar · operabiljett sektion A · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 2 195:- · utsideshytt 1 295:- per hytt · tillvalsutflykt
ValutaValutaEuro och rubel
SpecielltSpecielltPå avresan 25/7 byter dag 3 och dag 4 plats. Id-handling måste visas vid ombordstigning oavsett ålder. Åldersgräns 23 år. Barn endast i målsmans sällskap. Är du inte svensk medborgare måste du kontakta vår kundtjänst för att meddela nationalitet. Pass krävs på utflykten till Viborg i Ryssland, samt att en kopia på pass behöver skickas till kundtjänst.