Hamburg

Kultur och shopping i Tysklands näst största stad

4 dagar

fr. 3 775:-

BOKA
clock
Avgångstider
06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Hansestaden Hamburg, belägen vid floden Elbe, är både Tysklands näst största stad och en egen delstat. Som en av landets viktigaste kulturstäder erbjuder Hamburg intressanta museer och ett nyinvigt spektakulärt konserthus. Här finns också utmärkta shoppingmöjligheter, inte minst i de många shoppinggalleriorna. Mitt i staden ligger de två populära Alstersjöarna som skapades genom att man på 1200-talet dämde upp floden Alster.

info
IngårIngårBuss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · stadsrundtur · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 795:- · Tillvalsutflykt Minatur Wunderland · Premium dubbelrum Relexa från 395:- (2023)
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltRummen på Hotel Baseler Hof är förhållandevis små. Vänligen notera att hotellet har inga separata sängar. På avresan 6/10 bor vi på Hotel Senator, avresan samkörs med vår resa Hamburg Opera. Tillvalsutflykten Miniatur Wunderland är inte möjlig att boka genom oss på den här avresan. På avresorna 2023 bor vi på Relexa Hotel Bellevue Hamburg.

4.6/5

Helhetsomdömen från 97 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Den svenska guiden/reseledaren var TOPPEN!

Lena/jörn
full star
full star
full star
full star
full star

Vi uppfattar resmålet som intressant och resan som trevlig, väl genomfört och prisvärd. Vi kan mycket väl tänka oss en upprepning till denna intressanta stad.