Nyårsresa Hamburg

Fira nyår i den stolta hansestaden vid floden Elbe

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

clock
Avgångstider
06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

I hansestaden Hamburg, belägen vid floden Elbe, firar vi nyår på trevliga hotell Arcotel Rubin Hamburg. Under våra dagar i Tysklands näst största stad har vi gott om tid att strosa runt, upptäcka sevärdheter och shoppa. Som en av landets viktigaste kulturstäder erbjuder Hamburg intressanta museer och ett nyinvigt spektakulärt konserthus. Mitt i staden ligger de två populära Alstersjöarna som skapades genom att man på 1200-talet dämde upp floden Alster.

utökaNyårsresa Hamburg
info
IngårIngårBuss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · aperitif, nyårsbuffé och nattamat på nyårsafton · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum 1 975:-
ValutaValutaEuro

4.2/5

Helhetsomdömen från 22 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
empty star
Thomsen E
full star
full star
full star
full star
empty star

Detta var vår tredje nyårsresa med Rolf. Nyår i en av Europas stora städer tillsammans med barn och barnbarn är en upplevelse för alla. Kan varmt rekommenderas. Ett ytterligare plus vore om man alltid kunde vara säker på att sitta ihop vid middagen! Det fixade sig för oss tack vara vår reseledare men borde vara en självklarhet!