Holland

Möt våren med tulpaner

För tillfället inga fler avgångar

clock

Avgångstider

06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige

Holland på våren förknippas med färgsprakande blomsterprakt och ljuva dofter. Det är precis som man drömt om när man kommer till blomsterområdet fullt av väderkvarnar och kanaler. Låt drömmen bli sann och följ med på denna resa till Holland, där alla utflykter ingår.

utöka

4.3 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
866 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.3 av 5
Anonym
full star
full star
full star
full star
empty star
4 / 5
Therese var en fantastiskt trevlig och kunnig reseledare och hon fick alla att trivas. Förutom allt vi fick besöka och uppleva så var bussresorna ett rent nöje med Gunnar vid ratten och Therese vid mikrofonen.
Wittgren A
full star
full star
full star
full star
empty star
4 / 5
Chaufför Gunnar och reseledare Håkan excellenta för oss resenärer. Bättre marknadsföring av Rolfs Flyg och buss går inte att få!
IngårIngårBuss t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · entré Keukenhof · båttur i Amsterdam · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 395:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltProgrammet kommer att utföras i olika ordning. Vissa avresor är beräknad hemkomst cirka en timme senare än det som står i programmet. Vänligen se er bokningsbekräftelse för aktuell information.