Jokkmokk

Vintermarknad och Ishotell

6 dagar

fr.6 975:-

BOKA
clock

Avgångstider

06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.00 Alingsås, 08.15 Vårgårda, 09.10 Skara och ytterligare ett tiotal orter i södra och mellersta Sverige.

Ett besök i Lappland under vintertid blir ett minne för livet. Under resan besöker vi bland annat den livliga vintermarknaden i Jokkmokk och det sagolika Ishotellet i Jukkasjärvi.

utöka

4.8 /5

full star
full star
full star
full star
half star
72 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.8 av 5
Larsson J
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Annsofie var en mycket duktig reseledare och alltid väl påläst, då hon guidade oss. Ordning och reda på allt som hon företog sig. Delade gärna med sig av sitt stora kunnande. Trevliga avbrott med frågesport och trevlig musik. Filmerna satt också fint. Berra var vår busschaufför och framförde bussen på ett smidigt och mjukt sätt. Han hade den goa Göteborskan som kändes så härligt. Ett skratt som även fick oss andra att skratta med. En resa som vi kan rekommendera med dessa båda ombord, och en resa som vi inte kommer att glömma av.
NORMAN K
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Mycket bra reseledare som planerat allt väldigt noggrant och lagt ner mycket arbete. Även chauffören väldigt social och trevlig. Alla tider stämde bra, inga förseningar eller tillbud. Mycket bra grupp som var disciplinerad och passade tiden.
IngårIngårBuss t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · en lunch · 5 middagar · rundvisning av Ishotellet i Jukkasjärvi · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum 1 645:- · turer med jokkmokkguiderna
SpecielltSpecielltTänk på att ta med rejäla och varma vinterkläder.