tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Lübeck
Vi åker genom södra Sverige och Danmark till Rödby. Färjan till Puttgarden tar 45 minuter. Väl i land stannar vi för shopping vid en gränshandel. Under början av kvällen når vi Lübeck där vi inkvarterar oss på utmärkta Holiday Inn. Hotellet ligger på promenadavstånd från centrum. Middag på kvällen.

Dag 2. Julafton
Frukostbuffé. Under morgonen gör vi en stadspromenad tillsammans med vår reseledare. Efter guidningen finns det tid för att utforska marsipanens stad på egen hand. Den gamla hansestaden Lübeck har en vacker och intressant stadskärna med museer, medeltida hus och moderna butiker. På eftermiddagen serveras det kaffe och tårtbuffé på vårt hotell och under kvällen bjuds vi på en gemensam trerätters julmiddag.

Dag 3. Juldagen
Frukostbuffé. Under morgonen finns det möjlighet att besöka en julgudstjänst i någon av de närbelägna kyrkorna. På kvällen äter vi gemensamt julbord på vårt hotell.

Dag 4. Lübeck – Hemorten
Frukostbuffé. Vi reser hemåt och beräknas nå Göteborg cirka 19.00.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 2 middagar · ett julbord · stadspromenad · reseledare
Tillägg: Enkelrum 895:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Lübeck

Lübeck

Lübeck shopping

Lübeck

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se