tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Rostock
Vi åker genom södra Sverige och Danmark till Gedser. Vår båt avgår 15.00 och tar en timme och 45 min till Rostock. I Rostock bor vi på Radisson Blu som ligger mitt i centrum. Vi har nu tre nätter i denna trevliga hansestad. Middag på kvällen.

Dag 2. Julafton
Frukostbuffé. Under morgonen gör vi en stadspromenad tillsammans med vår reseledare. Efter guidningen finns det tid att utforska staden på egen hand. Stadskärnan är vacker och intressant med museer, medeltida hus och moderna butiker. Under kvällen äter vi en gemensam fyrarätters julmiddag på hotellet.

Dag 3. Juldagen
Frukostbuffé. Under juldagsförmiddagen besöker vi Karls Erlebnis-Dorf i utkanten av Rostock. Här finns lokaltillverkad mat, delikatesser och hantverk. Vi får även en rundvisning och får se Eiswelt, en utställning med fantastiska isskulpturer. På kvällen äter vi en gemensam fyrarätters middag på vårt hotell.

Dag 4. Rostock – Hemorten
Frukostbuffé. Vi reser hemåt och stannar vid en gränshandel i mån av tid. Vi beräknas nå Göteborg cirka 19.45.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 3 middagar · stadspromenad · reseledare
Tillägg: Enkelrum 745:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: På den andra avgången bor vi på Hotel Die Kleine Sonne. På julafton serveras en trerätters middag och på juldagen en buffé. För resenärer som bor på det här hotellet serveras alla måltider på grannhotellet Steigenberger Hotel Sonne.

Andra liknande resor:

Rostock

Rostock

Rostock påskmarknad

Rostock

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se