tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.40 Falkenberg, 09.10 Halmstad och ytterligare ett tiotal orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Karlskrona
Vi reser söderut via Halmstad och gör längs vägen stopp för gemensam lunch innan vi når världsarvsstaden Karlskrona och vårt hotell Scandic Karlskrona. Vi har fri tid att på egen hand upptäcka Karlskrona under eftermiddagen innan vi äter en gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Karlskrona
Efter frukost möter vi vår lokalguide som guidar oss i staden under en två timmar lång rundtur. Därefter har vi tid för lunch innan vi åker till vingården Stora Boråkra lite utanför Karlskrona. På gården från 1800-talet odlas druvan Solaris, och med sina 3 000 vinstockar är vingården en av de största i Sverige. Här får vi en visning samt provsmakning av två av gårdens viner. Gemensam middag på hotellet.

Dag 3. Karlskrona – Hemorten
Frukost. Vi åker på en båttur i Blekinge skärgård. Skärgårdsområdet sträcker sig över stora delar av Blekinges kust och här finns mer än 1 000 öar, holmar och skär. Efter båtturen får vi tid för lunch på egen hand innan vi sätter oss i bussen och åker hemåt igen. Vi beräknas vara tillbaka i Göteborg cirka 19.00.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar · en lunch · 2 middagar · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 695:-

Andra liknande resor:

Kosta och Huseby

Kosta Boda Art Hotel

Huseby Bruk

Öland

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se