tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 09.20 Halmstad, 11.00 Helsingborg och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Köpenhamn
Vi åker genom södra Sverige och tar färjan från Helsingborg till Helsingör för att sedan köra den vackra Strandvejen till Köpenhamn. I Köpenhamn checkar vi in på respektive hotell, mer information nedan.

Dag 2. Köpenhamn
Frukost på hotellet. I den danska huvudstaden finns mycket att se och uppleva. Vår buss hämtar upp samtliga resenärer på hotellen och kör oss in till centrum. Här erbjuder vi de som vill att åka vidare på några timmars stadsrundtur med lokalguide. Utflykten behöver förbokas inför resan. Pris 125:-

Resten av dagen tillbringar vi på egen hand i "Dronningens by". Här kan vi till exempel shoppa på Ströget, besöka Tivoli eller promenera bland de små pubarna i Nyhavn. Under sen eftermiddag kör vår buss tillbaka de som vill till respektive hotell. För de som hellre vill finna en trevlig restaurang i centrum finns ett stort utbud, men hemfärd till respektive hotell sker då på egen hand.

Dag 3. Köpenhamn – Hemorten
Efter frukost har vi egen tid fram till avresan klockan 12.00. Passa på att utnyttja förmiddagen i Köpenhamn med shopping, en promenad i omgivningarna eller ett klassiskt wienerbröd på en trevlig servering. Vi beräknas vara i Göteborg cirka 17.00.

Scandic Kødbyen
Detta nybyggda hotell är beläget i hjärtat av den konstnärliga och gastronomiskt eklektiska Kødbyen i centrala Köpenhamn. Här finns något för alla smaker och hotellet erbjuder moderna rum med klassisk nordisk känsla.

Scandic Webers
Mitt i det pulserande Köpenhamn och det hippa området Vesterbro finner vi detta hotell. Här möter den klassiska arkitekturen från 1880-talet de senaste inredningstrenderna. Några minuters promenad bort finner vi både centralstationen och anrika nöjesparken Tivoli. 

Scandic Falkoner
Nyrenoverat hotell som har en trevlig atmosfär och ett centralt läge i det charmiga teaterdistriktet Frederiksberg med caféer, shopping, gastronomi och en charmig parisisk stämning alldeles utanför dörren.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar
Tillägg: Enkelrum från 975:- · tillvalsutflykt
Resevaluta: Danska kronor

Andra liknande resor:

Köpenhamn

Köpenhamn

Köpenhamn

Ven

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se