tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 09.20 Halmstad, 11.00 Helsingborg och ytterligare orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Köpenhamn
Vi åker genom södra Sverige och tar färjan från Helsingborg till Helsingör för att sedan köra den vackra Strandvejen till Köpenhamn. I Köpenhamn checkar vi in på respektive hotell, mer information nedan.

Dag 2. Köpenhamn
Frukost på hotellet. I den danska huvudstaden finns mycket att se och uppleva. Vår buss hämtar upp samtliga på hotellen och kör oss in till centrum. Här erbjuder vi de som vill att åka vidare på några timmars stadsrundtur med lokalguide. Denna utflykt bokas hemifrån och kostar 100:-.

Resten av dagen tillbringar vi på egen hand i "Dronningens by". Här kan vi till exempel shoppa på Ströget, besöka Tivoli eller promenera bland de små pubarna i Nyhavn. Under sen eftermiddag kör vår buss tillbaka de som vill till respektive hotell. För de som hellre vill finna en trevlig restaurang i centrum så är det inte svårt, men hemfärd till respektive hotell sker då på egen hand.

Dag 3. Köpenhamn – Hemorten
Efter frukost har vi egen tid fram till avresan klockan 12.00. Passa på att utnyttja förmiddagen i Köpenhamn med shopping, en promenad i omgivningarna eller ett klassiskt wienerbröd på en trevlig servering. Vi beräknas vara i Göteborg cirka klockan 17.00.

Scandic Kødbyen
Detta nybyggda hotell är beläget i hjärtat av den konstnärliga och gastromiskt eklektiska Kødbyen i centrala Köpenhamn. Här finns något för alla smaker och hotellet erbjuder moderna rum med klassisk nordisk känsla.

Scandic Sydhavnen

I Köpenhamns gamla arbetarkvarter Sydhavnen finner vi detta trevliga hotell med en härlig restaurang. Härifrån tar vi oss enkelt in till centrum med kollektivtrafiken eller en uppfräschande promenad på cirka tre kilometer.

Scandic Glostrup

Detta trivsamma hotell ligger cirka en mil utanför Köpenhamns stadskärna. Med sin minimalistiska design med färgrika detaljer välkomnar det oss för en trevlig vistelse i grannlandet.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar
Tillägg: Enkelrum från 695:-
Resevaluta: Danska kronor

432 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.4 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Andra liknande resor:

Köpenhamn

Köpenhamn

Elvis & Cash

Historiska Skåne

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se