tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.30 Varberg, 09.20 Halmstad och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Köpenhamn
Vi åker genom södra Sverige och tar färjan från Helsingborg till Helsingör för att sedan köra den vackra Strandvejen till Köpenhamn där vi checkar in på centralt belägna Comfort Hotel Vesterbro eller nybyggda Scandic Kødbyen. Eftermiddagen tillbringas på egen hand och vi kan till exempel strosa på Ströget, besöka Tivoli eller promenera i idylliska Nyhavn. Under kvällen avnjuter vi nyårsmiddag på respektive hotell och sedan kan de som vill ge sig ut på stadens gator och torg där det är mycket liv och rörelse denna kväll. Det går att besöka Tivoli vars stora nyårsfyrverkeri går av stapeln klockan 23.00. Vid tolvslaget är det även tradition att samlas på Rådhusplatsen för att höra rådhusklockorna ringa in det nya året och titta på fyrverkerierna. 

Dag 2. Köpenhamn – Hemorten
Efter frukost har vi möjlighet att på egen hand se mer av den danska huvudstaden.  Under eftermiddagen återvänder vi sedan hemåt och beräknas vara i Göteborg cirka 19.00.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · nyårsmiddag · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 495:-
Resevaluta: Danska kronor

Genomsnittligt omdöme

4.4 / 5

Baserat på 28 recensioner

2018-12-31

"Bra arrangemang och upplägg. God mat och trevlig hotellpersonal."

Läs omdömen här!

Andra liknande resor:

Köpenhamn

Köpenhamn

Historiska Skåne

Arlövsrevyn

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se