Kosta Boda Art Hotel

Lyxig sparesa i glasriket

2 dagar

fr. 2 475:-

BOKA
clock
Avgångstider
06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.00 Landvetter, 07.30 Göteborg, 08.30 Varberg, 09.20 Halmstad och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Ta en paus i vardagen och följ med på en förstklassig spaupplevelse på Kosta Boda Art Hotel. Skäm bort dig själv i designhotellets prisbelönta spa, avnjut en middag där maten är kärleksfullt tillagad på lokala råvaror och upplev den småländska gästfriheten där inget lämnas åt slumpen.

utökaKosta Boda Art Hotel
info
IngårIngårBuss t/r · en/två övernattning i dubbelrum · en/två frukost · en/två middag · entré till spaavdelningen med tillgång till pool, bastu, gym och fria träningspass · morgonrock och tofflor på rummet · guidning på Kosta Boda Art Hotel · glasgåva · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 455:-
SpecielltSpecielltAvresan den 15/5  äter vi hyttsill med underhållning av Hasse Andersson och Monica Forsberg . Resan finns som två eller tre dagar.

4.6/5

Helhetsomdömen från 162 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Vinberg M
full star
full star
full star
full star
full star

Resan var helt underbart, reseledaren och busschauffören var trevliga och vänliga. HOTELLEN var vackert och maten var jätte gott. JAG rekonmenderar denna resan verkligen. SAKNAR RESAN DIT SOMMARTIDEN KANSKE MIDSOMMAR RESA. ps .poolen var vacker och lugn...personalen i HOTELLET VAR VÄNLIGA OCH HJÄLPSAMMA.

Falk
full star
full star
full star
full star
full star

Maten var jättegod!