tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.00 Landvetter, 07.30 Göteborg, 08.30 Varberg, 09.20 Halmstad och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Kosta
Vi reser söderut mot Halmstad och tar därefter av österut. I trakterna kring Ljungby gör vi ett stopp med möjlighet att köpa fika. Vi passerar Växjö innan vi når vår slutdestination Kosta och det spektakulära Kosta Boda Art Hotel. Hotellet är ett fyrstjärnigt designhotell som exploderar i färg och form och där de olika hotellmiljöerna samt hotellrummen är designade av Kosta Bodas världsberömda glasformgivare. Efter incheckning kopplar vi av i hotellets spa som har allt som kan önskas för kropp och själ. Här finns möjlighet för djup avkoppling i en rofylld oas genom motion och välgörande behandlingar. Glaskonsten står även här i fokus – njut till exempel av en simtur med konstglasutställning under vatten. Fyllda med ny kraft och energi sätter vi oss till bords och avnjuter en gemensam middag.

Dag 2. Kosta – Hemorten
Frukost och sedan väntar en guidad tur av hotellet. Resterande delen av förmiddagen tillbringas på egen hand. Kanske lockar ett besök på det närliggande Kosta Boda Outlet? Efter lunch samlas vi för hemfärd. Som minne av vår vistelse får alla resenärer en hemlig glasgåva. Vi beräknas nå Göteborg cirka 18.00.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · en middag · entré till spaavdelningen med tillgång till pool, bastu, gym och fria träningspass · morgonrock och tofflor på rummet · guidning på Kosta Boda Art Hotel · glasgåva · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 395:-
Speciellt: Alla resenärer får 10 procents rabatt i glasshopen på Kosta Boda Art Hotel, Kosta Boda-butiken, Kosta Outlet Hem och Iittala Outlet.

Andra liknande resor:

Öland

Blekinge skärgård

IKEA-museet

Påsk i Skåne

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se