tid

Avgångstider 05.30 Ulricehamn, 06.00 Borås, 07.00 Göteborg och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Kolding
Vi åker med färjan Stena Line på morgonen från Göteborg till Fredrikshamn där vi beräknas ankomma cirka 11.15. Vi kör sedan till Kolding med möjlighet att äta lunch längs vägen. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Comwell Kolding där vi ska bo i två nätter. Gemensam middag på kvällen.  

Dag 2. Legoland
Efter frukost sätter vi oss i bussen för att åka de fyra milen till Billund och Legoland. Vi har hela dagen till förfogande att upptäcka denna fantastiska nöjespark uppbyggd nästan helt av lego. Här finns allt från miniatyrer i lego, åkattraktioner, piratland och Duplo Land till Lego Studios 4D-biograf, akvarium, restauranger och sist men inte minst en av världens största legobutiker. Här finns med andra ord något för alla! Middag på kvällen på vårt hotell.

Dag 3. Kolding – Hemorten
Frukost och utcheckning. Vi lämnar vårt hotell under förmiddagen och reser mot Fredrikshamn, där vi sedan tar båten mot Göteborg runt lunchtid. Vi beräknas vara tillbaka i Göteborg cirka 15.30.

Ingår: Buss t/r · färja t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar · 2 middagar · heldagsentré till Legoland
Tillägg: Enkelrum från 595:-
Resevaluta: Danska kronor
Speciellt: På avresan 19/7 åker vi en senare färja hem från Fredrikshamn och kommer till Göteborg runt kl. 20.00. Det finns möjlighet att bo i trebäddsrum och fyrbäddsrum. Barn upp till 11 år erhåller 650:- rabatt. Ta gärna med bekväma skor och eventuellt ombyte eller regnskydd då flera av attraktionerna bjuder på mer eller mindre vattenstänk.

Genomsnittligt omdöme

4.6 / 5

Baserat på 17 recensioner

2018-07-01

"En trevlig resa!"

Läs omdömen här!

Andra liknande resor:

Danska idyller

Römö

Flensburg

Flensburg

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se