tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Lübeck
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. I Rödby tar vi färjan över till Puttgarden. Färjan tar 45 minuter och det finns möjlighet att äta lunch ombord. Väl i Lübeck checkar vi in på Holiday Inn som ligger strax norr om den gamla stadskärnan. Middag på egen hand på någon av stadens restauranger.

Dag 2. Nyårsafton
Frukostbuffé. Under förmiddagen gör vi en stadspromenad tillsammans med lokalguide. Efter guidningen finns det tid för att utforska staden på egen hand. Lübeck är en storstad med över 200 000 invånare. Stadskärnan är vacker och intressant med museer, medeltida hus och moderna butiker. Lübeck är känd som marsipanstaden och vi rekommenderar vi ett besök på det världsberömda kaféet Niederegger, där man finner äkta marsipanbakverk i mängder av former. Under nyårskvällen är det nyårsfest på vårt hotell. Den inleds med välkomstdrink och galabuffé. Efter middagen spelar ett liveband och vid tolvslaget skålar vi med mousserande vin. Dansen och den festliga stämningen varar långt in på småtimmarna.

Dag 3. Nyårsdagen
Frukost. Dagen är fri för egna aktiviteter.

Dag 4. Lübeck – Hemorten
Efter en god frukost reser vi hemåt. Vi beräknar vara åter i Göteborg cirka 19.00.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en galabuffé med nyårsfest · stadspromenad · reseledare
Tillägg: Enkelrum 875:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Lübeck

Lübeck shopping

Lübeck

Lübeck och Hamburg

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se