tid

Avgångar 07.30 Göteborg, 08.30 Varberg, 08.50 Falkenberg, 09.20 Halmstad och ytterligare ett tiotal orter i västra Sverige. Varannan vecka start från Uddevalla, Trollhättan, Ulricehamn och Borås.

Dag 1. Hemorten – Lübeck
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Rödby–Puttgarden som tar 45 minuter. I Lübeck checkar vi in på Viva Hotel by Vier Jahreszeiten. Viva Hotel har ingen egen restaurang och ingen egen reception. Frukosten serveras på grannhotellet Vier Jahreszeiten. Restaurangen är tillgänglig på kvällen för de som önskar köpa middag. I samma byggnad finns även restaurangen Mr Wu som erbjuder asiatisk mat.

Gamla stan i Lübeck erbjuder ett stort utbud av restauranger och sevärdheter. För dem som önskar kör vår buss till köpcentret Cittimarkt efter att vi checkat in på hotellet. Bagagevikten är 110 kg per person. 

Dag 2. Lübeck – Hemorten
Efter frukost beger vi oss hemåt. Vi gör ett stopp på cirka två timmar i hamnen på Scandlines Bordershop. Vi beräknas nå Göteborg cirka 21.00.

Ingår: Buss t/r · övernattning i dubbelrum med frukost
Tillägg: Enkelrum 175:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Avresa lördagar med några undantag. Kan förekomma bussbyte på både ut och hemresa. Våra resor utgår från Uddevalla och Ulricehamn med påstigningsmöjligheter utmed resvägen till Göteborg.

999 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.3 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärna

Andra liknande resor:

Lübeck

Lübeck

Lübeck

Tyska rivieran

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se