Polska sjöar

Masuriens sagolika sjölandskap

clock
Avgångstider
12.30 Borås, 13.30 Göteborg, 14.40 Falkenberg, 15.10 Halmstad och ytterligare ett tiotal orter i mellersta och södra Sverige.

I det natursköna området Masurien finns det polska sjödistriktet som består av mer än 2 000 sjöar. Många av dem förbinds via ett nätverk av kanaler och floder. Vi tillbringar tre nätter i Mikołajki och gör bland annat en utflykt till Hitlers varglya och en båttur på sjön Tałty. Under resdagarna upplever vi även medeltidsborgen Malbork och den historiska staden Gdańsk.

utökaPolska sjöar
info
IngårIngårBuss t/r · 2 övernattningar i insides dubbelhytt · 3 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 5 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 625:-
ValutaValutaPolska zloty
SpecielltSpecielltI Polen är butiker stängda på Söndagar. På avresan 10/7 bor vi på Hotel Gobiewski strax utanför Mikołajki.

4.4/5

Helhetsomdömen från 99 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Mycket fint resa ! Väldigt duktigt och trevligt, påläst guide, mycket duktigt chaufför ! Rolfs är bäst !

Stark I
full star
full star
full star
full star
full star

Toppenresa! Mycket bra upplägg, mycket intressanta sevärdheter, lagom takt, trevlig atomosfär. Trevlig chaufför och en otroligt kunnig, trevlig och rolig guide. Både chaufför och guide var måna och omtänksamma om oss resenärer.