Nordkap

Europas sista utpost mot norr

10 dagar

fr. 12 100:-

BOKA
clock
Avgångstider
06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.35 Uddevalla, 09.30 Tanum och ytterligare ett tiotal orter längs med vägen.

Här har vi en riktig Nordkapsresa som ger våra resenärer ett perspektiv över Norden. Vi färdas genom Norge upp till midnattssolen och tillbaka via Norrlandskusten. Vackra miljöer och historiska platser om vartannat på en resa att minnas för livet.

utökaNordkap
info
IngårIngårBuss t/r · 9 övernattningar i dubbelrum · 9 frukostar · 9 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 3 575:- · inträde till Nidarosdomen cirka 110 NOK
ValutaValutaNorska kronor
SpecielltSpecielltDet kan vara kallt vid Nordkapsklippan, så vi rekommenderar att ta med varma kläder. I Oteren är det midnattssol 2022 mellan 20/5 till 24/7 och i Honningsvåg 13/5 till 30/7.

4.5/5

Helhetsomdömen från 96 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Oholm C
full star
full star
full star
full star
full star

Det var en otrolig resa med god sällskap. Mycket trevlig buss chaufför och reseledare. En av det bästa resor jag har gjort. Vårt sista hotel i Norge hos Thon Hotel Kautokeino var en riktig upplevelse. Mycket god mat både till kvällen och frukost. Man kände sig kunglig.

Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Väl planerad resa med många fikastopp mm. Mastiga resdagar men kul och mycket att se. Allt fungerade perfekt. Vädret var varmt och soligt. Upplevde midnattssolen tre nätter i rad.