Polcirkeln

Midnattssolens land

7 dagar

fr. 7 875:-

BOKA
clock
Avgångstider
08.30 Ulricehamn, 09.00 Borås, 10.00 Göteborg, 10.40 Alingsås, 11.00 Vårgårda, 11.40 Skara och ytterligare ett tiotal orter i södra och mellersta Sverige.

I midnattssolens land blir nätterna med sitt trolska ljus en upplevelse som saknar motstycke. En färd här uppe är som hämtad delvis ur en sagobok, delvis ur någon förunderlig dröm. Polcirkeln är en skattkammare, väl värd ett besök.

utökaPolcirkeln
info
IngårIngårBuss t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · en övernattning i dubbelhytt · 6 frukostar · 5 middagar · ett smörgåsbord inklusive dryck · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 895:- · utsideshytt från 145:- per hytt
ValutaValutaEuro och Svenska kronor
SpecielltSpecielltAvresorna 20/6 & 27/6 bor vi på Scandic Lugnet i Falun dag 6. Id-handling måste visas vid ombordstigning oavsett ålder. Åldersgräns 23 år. Barn endast i målsmans sällskap. Är du inte svensk medborgare måste du kontakta vår kundtjänst för att meddela nationalitet. På hemresan sker ingen avstigning i Arboga eller Stockholm.

4.5/5

Helhetsomdömen från 74 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Mona M
full star
full star
full star
full star
full star

Vill härmed framföra tack till reseledare och chaufför för mycket gott humör och vänlighet i alla situationer.

Svantesson S
full star
full star
full star
full star
full star

Anette är en suveränt bra guide, som informerade intressant och trevligt under resan och gjorde Polcirkelresan till ett oförglömligt minne. Ett extra plus till att vi fick delta i midsommarfirande i Luleå. Musikquiz och andra klurigheter att lösa på färden gjorde sitt till. Kenneth som körde bussen lugnt och säkert och servade är också värd beröm. Bra med informationsblad över veckan och karta över området.