tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 09.20 Halmstad, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Szczecin
Vi reser genom södra Sverige och Danmark. Vår färja från Gedser till Rostock avgår 15.00. Ombord finns möjlighet att äta lunch och överfarten tar strax under två timmar. Väl i Rostock fortsätter vi till Szczecin och Radisson Blu Hotel som vi når framåt kvällen.

Dag 2. Nyårsafton
Vi inleder nyårsaftonen med en god frukost. På förmiddagen gör vi en shoppingtur där vi besöker ett shoppingcenter. Under nyårskvällen är det nyårsfest på vårt hotell. Den inleds med galabuffé i hotellets lobbybar och inkluderar vin till maten. Efter middagen är det dans till levande musik och vid tolvslaget skålar vi med mousserande vin. Dansen och den festliga stämningen varar långt in på småtimmarna.

Dag 3. Nyårsdagen
Efter en skön sovmorgon samlas vi på nyårsdagen för en två timmars guidad rundtur med lokalguide. Vi ser bland annat gamla stan som är rik på 1800-talshus. På kvällen cirka 19.00 äter vi middag på vårt hotell.

Dag 4. Szczecin – Hemorten
Fjärde dagen inleds hemresan efter frukost. I mån av tid stannar vi för shopping i Rostocks hamnområde innan vår färja avgår 13.00. Vi beräknar vara åter i Göteborg cirka 21.45.

Under nyårsfirandet råder elegant klädkod: männen i kostym och slips, kvinnorna i cocktail- eller aftonklänning.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · en galabuffé med nyårsfest · stadsrundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum 750:-
Resevaluta: Polska zloty

130 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.2 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna

Andra liknande resor:

Szczecin

Sparesa Polen

Binz

Berlin Fotbollsresa

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se