tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 09.20 Halmstad, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Szczecin
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Gedser–Rostock som tar strax under två timmar och där det finns möjlighet att äta lunch ombord. Sedan fortsätter vi med bussen till Szczecin och Radisson Blu Hotel som vi når framåt kvällen.

Dag 2. Nyårsafton
Efter frukost samlas vi för en två timmar lång stadsrundtur med lokalguide där vi bland annat får uppleva gamla stan med kullerstensgator, tegelkyrkor och vackra hus från 1800-talet. Därefter åker vi till ett varuhus för lite shopping. Framåt kvällen ordnas det en nyårsfest på hotellet. Den börjar med en galamiddag och efter middagen ordnas det dans till live musik och vid tolvsnåret skålar vi med bubbel.

Dag 3. Nyårsdagen
Vi börjar dagen med en frukostbuffé och sedan är resten av dagen fri för egna äventyr för att sen på kvällen samlas för gemensam middag på hotellet.

Dag 4. Szczecin – Hemorten
Frukost och avresa till Rostock. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara i Malmö 17.30, Göteborg 21.45 och Stockholm 23.30.

Som klädkod för nyårsfesten gäller finare klädsel. Kostym och slips för män, cocktailklänning/festkläder för kvinnor.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · en galabuffé med nyårsfest · stadsrundtur · reseledare
Tillägg: Enkelrum 600:-
Resevaluta: Polska zloty
Speciellt: Lokalguidningen kommer ske med norsktalande guide.

Andra liknande resor:

Szczecin

Szczecin

Sparesa Polen

Binz

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se