Provence

Konstnärernas och livsnjutarnas landskap

10 dagar

fr. 9 975:-

BOKA
clock
Avgångstider
06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Provence, landskapet vid det azurblå Medelhavet, är ett av Frankrikes vackraste. Här finns små bergsbyar, lata badorter och storslagen natur med cypresser och olivlundar. Vi upplever bland annat pittoreska Arles och franska rivierans Antibes och Cannes.

utökaProvence
info
IngårIngårBuss t/r · 9 övernattningar i dubbelrum · 9 frukostar · en lunch · 6 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 2 895:- · tillvalsutflykt
ValutaValutaEuro

4.2/5

Helhetsomdömen från 191 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
empty star
Lill
full star
full star
full star
full star
empty star

Bussresan var mycket givande och trevlig och Provence otroligt vackert - även om det regnade var det en kanonresa med många aha-upplevelser. Gunilla är ett proffs - makalöst kunnig och oerhört energisk - den bäst reseledaren jag stött på. Lennart körde bussen så otroligt bra och lugnt - när det var långa köer, smala gränder och snöoväder. Jag kände mig så trygg.

Nordblom H
full star
full star
full star
full star
full star

Resan motsvarade alla våra förväntningar. Med mig hem fick jag så många bilder att de räcker till att skapa en stor fotobok från resan.