Inga fler avgångar i år

tid

Avgångar från hela Västsverige och ytterligare ca 60 orter från Helsingborg och Karlskrona i söder till Västerås och Enköping i norr.

Dag 1. Hemorten – Kryssning
Resan startar från flera olika orter runtom i Sverige. Under resans gång stannar vi för kaffepaus och lunch. Birka Cruises kryssningsfartyg avgår 17.00 från Stockholm och under kvällen bjuds det på buffémiddag. Dryck såsom vin, öl eller alkoholfritt alternativ samt kaffe ingår. Hela båten är chartrad för våra gäster och det blir dans och underhållning ända fram till småtimmarna.

Dag 2. Kryssning – Hemorten
Båten anländer till Mariehamn tidigt på morgonen och vänder åter mot Stockholm efter ett par timmar. Vi äter stor sjöfrukost ombord samtidigt som vi njuter av den vackra Åländska skärgården. Under dagen bjuds det på bland annat föreläsningar och tävlingar av olika slag runt om på fartyget. Utöver detta finns även möjlighet att ta del av vad fartyget erbjuder såsom  spa-behandlingar, pool och tax-freeshopping.

Vi anländer till Stockholm 14.00 där våra bussar väntar. Under hemresan stannar vi för rast utefter vägen. Tid för hemkomst beror på avreseort och färdväg.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i insides dubbelhytt · en frukostbuffé · en middag inklusive dryck
Tillägg: Enkelhytt 150:- · Utsideshytt 250:- per hytt
Speciellt: För att kunna tillgodose önskemål om att resa i samma buss så behöver ni stiga på bussen på samma påstigningsplats och vara på samma bokning. Vid frågor kontakta oss på resebyrån. Detta beror på att det är många bussar som kommer att köras på den här avresan. Åldersgräns 23 år, legitimation måste medtagas oavsett ålder samt resebevis/bekräftelse. OBS! Vid bokning av minderårig, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Andra liknande resor:

Ålandskryssning

Åland

Så som i Himmelen

Stockholm nyårsresa

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se