tid

Avgångstider Avgångar 07.30 Göteborg, 08.30 Varberg, 08.50 Falkenberg, 09.20 Halmstad och ytterligare ett tiotal orter i västra Sverige. Varannan vecka start från Uddevalla, Trollhättan, Ulricehamn och Borås.

Dag 1. Hemorten – Rostock
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Gedser–Rostock som tar strax under två timmar. Innan vi når vårt hotell stannar vi till vid inköpsbutiken Calles för shopping. Bagagevikten är 110 kilo per person. Vi kör sedan till vårt hotell som vi når cirka 20.00.

I Rostock bor vi på Intercity Hotel. I centrum finns gågator med ett stort utbud av restauranger. Vid torget Neuer Markt finns flera genuina krogar och barer. Här finns även Rostocks rådhus med den populära restaurangen Ratskeller. 

Dag 2. Rostock – Hemorten
Frukost och avresa till färjan. Vi beräknar vara i Göteborg cirka 20.45.

Ingår: Buss t/r · övernattning i dubbelrum med frukost
Tillägg: Enkelrum från 175:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Avresa lördagar med några undantag. Kan förekomma bussbyte på både ut och hemresa. Våra resor utgår från Uddevalla och Ulricehamn med påstingsmöjligheter utmed resvägen till Göteborg. På vissa resor sker avvikande tider för av- och hemresa. Detta p.g.a. varvsarbete hos färjebolaget. Se bekräftelse för korrekta tider.

Genomsnittligt omdöme

4.4 / 5

Baserat på 1948 recensioner

2018-05-26

"Vi var fyra väninnor som reste. Samtliga var supernöjda med resan. Bra och trevlig busschaufför. Vill även ge en eloge till resenärerna på resan som var duktiga på att passa tiderna!!! Mycket bra resa till ett superbilligt pris! Vi kommer igen!"

2019-01-19

"Drt var tredje gången vi hade tur att resa med Andreas Simonsson! En helt UNDERBAR MÄNNISKA! Han var inte bara en fantastisk chaufför, utan även guide, medmänniska, hjälpsam, ödmjuk och en härlig historieberättare! Gör er inte av med honom. Nu vet inte jag vad han har för lön, men den är hög, hoppas jag! TACK för Andreas!"

Läs omdömen här!

Andra liknande resor:

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se