tid

Avgångstider 03.30 Ulricehamn, 04.00 Borås, 05.00 Göteborg, 06.00 Varberg, 06.20 Falkenberg, 06.50 Halmstad och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Södra Tyskland
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Rödby–Puttgarden. Färjeöverfarten tar 45 minuter och det finns möjlighet att äta ombord. I Tyskland fortsätter vi till Griesheim och vårt övernattningshotell som vi beräknas nå runt 22.00.

Dag 2. Södra Tyskland – Lloret De Mar
Efter tidig frukost fortsätter vi vår resa söderut. Vi åker via Frankrike till Spanien. Cirka 22.00 kommer vi till Lloret de Mar och centralt belägna Aqua Hotel Bertran, som vi bor på de kommande sju nätterna. Hotellet har egen pool och ligger cirka 500 meter från stranden. Vi får sen middag vid ankomsten.

Dag 3-8. Lloret De Mar
Framför oss har vi nu härliga dagar där vi kan njuta av allt som denna vackra del av Spanien har att erbjuda. Under vår vistelse i Lloret de Mar har vi helpension bestående av frukost, lunch och middag varje dag. Tisdagar är marknadsdag i Lloret. Här finner du allt tänkbart och priserna är för det mesta lägre än i butikerna.

Vi erbjuder följande utflykter under din vistelse i Lloret de Mar:
Utflykterna till Santa Clotilde och Tossa de Mar bokas och betalas på plats.

Santa Clotilde, halvdag
Under vår utflykt kommer vi att besöka trädgården Santa Clotilde sydväst om Lloret de Mar. Parken är belägen på en underbar plats med bedårande utsikt över Medelhavet. Pris cirka 9 euro

Båttur till Tossa de Mar, heldag
Idag väntar en båttur till charmiga Tossa de Mar. Väl framme finns det möjlighet att sola och bada för dem som önskar. Den största sevärdheten är gamla stan, Vila Vella från 1100-talet, som ligger på en egen kulle. Bland stadens gränder finns många butiker och bodegor, som gärna vill ha vår uppmärksamhet. Återresan sker med lokalbuss. Pris cirka 18 euro

Barcelona, heldag
Barcelona, Kataloniens huvudstad, har mycket att erbjuda oss besökare. Staden är en härlig blandning av gammalt och nytt, med byggnader i olika arkitekturstilar och från olika epoker. Under vår rundtur ser vi bland annat den magnifika katedralen La Sagrada Familia. Efter turen blir det tid för egna strövtåg.Utflykten ingår i resans pris. 

Dag 9. Lloret De Mar – Södra Tyskland
Hemresan startar på morgonen. Vi reser norrut och stannar för övernattning i området kring Griesheim.

Dag 10. Södra Tyskland – Hemorten
Frukost och tidig avresa till Puttgarden. Vi beräknas vara i Göteborg 23.30.

Observera att denna resa går i lite snabbare tempo än andra resor. Vi kör i ungefär tretimmarsintervaller mellan rasterna.

Ingår: Buss t/r · 9 övernattningar i dubbelrum · 9 frukostar · 7 luncher · 7 middagar · utflykt till Barcelona
Tillägg: Enkelrum från 1 195:- · uppgradering till premiumrum eller juniorsvit i Lloret de Mar från 1 695:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Resan går i snabbare tempo med två chaufförer och utan reseledare.

Andra liknande resor:

Lloret de Mar

Katalonien

Vandring Costa Brava

Golf PGA Catalunya

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se