tid

Avgångstider 06.15 Varberg, 07.30 Göteborg, 08.15 Borås, 08.45 Ulricehamn, 10.00 Jönköping, 11.25 Linköping, 11.55 Norrköping och ytterligare ett tiotal orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Stockholm
Vi reser österut via Borås och vackra Vätterleden upp till Stockholm. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Park Inn i moderna Hammarby sjöstad nära Hammarbybacken.

Dag 2. Stockholm
Frukost och sedan väntar en stadsrundtur med lokalguide i Stockholm. Vi får se de mest populära sevärdheterna, såsom Kungliga slottet, Stadshuset och Gamla stan. Stockholms finaste utsikt upplever vi vid Söders höjder där vi gör ett fotostopp och blickar ut över Strömmen, Skeppsbron och Djurgården. Turen avslutas i centrum där vi får tid att på egen hand njuta av huvudstaden. För de shoppingsugna finns varuhus och spännande butiker. Stockholm har dessutom ett stort utbud av trevliga restauranger och mysiga kaféer.

Dag 3. Stockholm – Hemorten
Efter frukost tar vi plats i bussen för en tur ner till Slottsbacken och Gamla stan. Här har vi egen tid till cirka 13.30 då vi beger oss hemåt. Vi beräknas vara tillbaka i Göteborg cirka 20.00.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar · utflykt enligt program
Tillägg: Enkelrum från 595:-

Andra liknande resor:

Stockholm

Mamma Mia The Party

Wallmans

Häxorna i Eastwick

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se