tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Stralsund
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Gedser–Rostock som tar strax under två timmar. I Tyskland fortsätter vi mot Stralsund och vårt hotell Arcona Baltic som ligger centralt beläget nära gamla stan. Dagen avslutas med en gemensam middag.

Dag 2. Stralsund
Frukost och därefter gör vi en två timmars stadsrundtur till fots med lokalguide. Efter rundturen finns möjlighet att på egen hand upptäcka denna intressanta stad. Gamla stans gränder inbjuder till promenader och shoppingstråken, med allt från varuhus till spännande affärer, lockar till besök.

Dag 3. Rügen
Efter frukost gör vi en heldagsutflykt på Rügen. Tysklands största ö bjuder på historiska sevärdheter och storslagna naturupplevelser. Vi besöker bland annat Binz som är öns mest fashionabla badort. Här går vi en bit på strandpromenaden och den långa piren som sträcker sig ut i havet. Vi passerar KdF Bad Prora, en gigantisk byggnad som Hitler lät bygga. Denna tänkta semesteranläggning hann aldrig invigas. Därefter åker vi vidare upp mot nationalparken Jasmund där vi promenerar och har en fin utsikt mot Königstuhl. Middag på kvällen.

Dag 4. Stralsund – Hemorten
Frukost och avresa till Rostock. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara i Malmö 17.45, Göteborg 21.45 och Stockholm 23.45.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 2 middagar · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 875:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: På avresan 4/6 bor vi på Gasthof Hotel zur Post. Avvikande avresetider samt hemkomsttider kan förekomma. Se bokningsbekräftelse för aktuella tider.

Andra liknande resor:

Stralsund

Binz

Rostock påskmarknad

Rostock

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se