Hurtigruten

Med Trondheim och Bergen

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

clock
Avgångstider
06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.35 Uddevalla, 09.30 Tanum och ytterligare ett tiotal orter längs med vägen.

Ombord på Hurtigruten färdas vi längs Norges kustlinje. Här får vi två dagar med en övernattning ombord. Dessutom upplever vi en vacker bussresa längs vägar kantade av fjordar, fjäll och vattenfall.

utökaHurtigruten
info
IngårIngårBuss t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · en övernattning i dubbelhytt på Hurtigruten · 5 frukostar · 5 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 2 375:- · inträde Nidarosdomen cirka 110 NOK · inträde stavkyrkan i Röldal cirka 50 NOK
ValutaValutaNorska kronor
SpecielltSpecielltAvresan 22/5 övernattar vi dag 1 Scandic Lillehammer och dag 4 på Best Western Plus Hotell Hordaheimen. 2021 års resor övernattar dag 4 på Augustin hotell i Bergen.

4.5/5

Helhetsomdömen från 143 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Henriksson I
full star
full star
full star
full star
full star

Mycket nöjda med guiden Ann-Marie Ringström och chauffören Thomas Schön! Intressant guidning om allt från historia till musik och litteratur, ordning och reda, bra att hon hämtade rumsnycklar åt oss alla och delade ut i bussen! Mycket serviceinriktad och vänlig! Chauffören var den bäste vi haft på någon resa! Hela tiden var han "steget före" och han körde med "fingertoppskänsla"! Han visste exakt var han hade bussen och han körde klokt, skickligt och med omdöme. Bussen var mycket fin, ren och sober! Var rädda om Ann-Marie och Thomas! De var suveräna och verkade fungera perfekt ihop!

Barbro + Tommy Benjaminsson
full star
full star
full star
full star
full star

Fantastisk resa! Vi ska rekommendera denna resa till vänner!