Vikingakryssning

Färöarna och Island

8 dagar

fr.13 975:-

BOKA
clock

Avgångstider

04.35 Jönköping, 05.50 Borås, 06.50 Göteborg och anslutning från ytterligare ett antal orter i Västsverige

Det finns bara ett sätt att resa i våra förfäders fotspår: till sjöss och på en riktig vikingakryssning på Nordatlanten. Vi njuter av fantastisk natur under våra strandhugg på Island och Färöarna. Det är på få ställen man finner ett så storslaget landskap kombinerat med intressant historia och gästvänliga människor.

utöka

4.3 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
139 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.3 av 5
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Väldigt bra team på resan! Niklas busshantering var riktigt proffsig på smala vägar och i trånga gränder. Malins skickliga ledarskap och glada humör även när det strulade med ett och annat som hon inte kunde påverka(väder, hyttstrul)Proffsigt! En fin resa att minnas!
C.Petersson
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Guiden på Färöarna pratade danska. Hon var otroligt kunnig och genuin. Guiden på Island var jättebra. Han var häftig när han stämde upp och sjöng med myndig och vacker röst. Busschauffören var utmärkt trevlig och duktig!!!
IngårIngår7 övernattningar insides dubbelhytt nedre bäddar · 7 frukostar · en lunch · 7 middagar · utflykter enligt program
TilläggTilläggDubbelhytt utsides från 6 395:-
ValutaValutaDanska och Isländska kronor
SpecielltSpecielltPass krävs. Tag gärna med kikare. Då utflykterna i land sköts av lokalguider är det vår erfarne chaufför som är reseledare under resans gång och ombord på kryssningen.